Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

Δεν βρίσκει το Σήφη ο «κροκοδειλάκιας»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνεχίζεται στο Ρέθυμνο η επιχείρηση εντοπισμού του ερπετού.

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα η δεύτερη «έξοδος» του Ολιβιέ Μπεχρά στη τεχνητή λίμνη του Φράγματος των Ποταμών, όπου από χθες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη «σύλληψη» του Σήφη αλλά και ενός δεύτερου κροκόδειλου που πιθανολογείται ότι βρίσκεται στην περιοχή.

Ο διάσημος «γητευτής» των κροκοδείλων δεν είδε κανένα από τα ερπετά που αναζητούνται στη λίμνη, ενώ από σήμερα το πρωί, συνεχίζεται η επιχείρηση, σε αποκλεισμένη περιοχή, ώστε να διασφαλιστεί η απαραίτητη ησυχία κατά το εγχείρημα, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της προέδρου της επιτροπής και προϊσταμένης της Δασικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου κ.Καργιολάκη τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν αυτοψίες και έλεγχος στην λεκάνη κατάκλισης του Φράγματος ώστε να καθοριστεί ο κατάλληλος τρόπος για την σύλληψη του κροκόδειλου.

«Οι αυτοψίες αυτές απαιτούν απόλυτη ησυχία και συγκέντρωση και για το λόγο αυτό θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα. Παρακαλούμε για την κατανόηση των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής» αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ στην περιοχή γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.