Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Το σπαρακτικό βίντεο λύπης και ελπίδας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γονείς κατέγραψαν την γέννηση και τη σκληρή μάχη για τη ζωή του νεογέννητου γιου τους.

Όταν οι νεόνυμφοι Rob και Erin Marshall ανακάλυψαν ότι περίμεναν το πρώτο τους παιδί, αποφάσισαν με μια κάμερα να καταγράψουν όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννηση. «Θεωρήσαμε ότι θα ήταν εκπληκτικό για το γιο μας να κοιτάζει, στο μέλλον, το βίντεο και να βλέπει πόσο ενθουσιασμένη ήταν η οικογένειά του με την άφιξή του», ανέφερε σχετικά ο Rob στην εφημερίδα Huffington Post.

Αλλά οι μέλλοντες γονείς δεν ήταν έτοιμοι για τα αποκαρδιωτικά νέα που θα ακολουθούσαν. Το ευτυχισμένο ζευγάρι, στο βίντεο που φέρει τον τίτλο «Waiting for Alexander», περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στην πόλη τους το Σινσινάτι στο Οχάιο των ΗΠΑ. Ωστόσο, «η ζωή δεν έρχεται πάντα όπως την περιμένεις», λένε στο βίντεο. Κι αυτό γιατί όταν η μέλλουσα μαμά πήγε για το προκαθορισμένο υπερηχογράφημα, οι γιατροί της ανέφεραν ότι το έμβρυο είχε πρόβλημα στην καρδιά του.

Όταν ο Alexander γεννήθηκε στα τέλη Μαΐου, οι γιατροί επέλεξαν να προβούν σε χειρουργική επέμβαση. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και ο Rob Marshall εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον χειρουργό του οποίου η «πιο επιθετική προσέγγιση» επέτρεψε στον Alexander να επιβιώσει. «Έσωσαν τη ζωή του γιου μας και εμείς τους χρωστάμε τα πάντα!», αναφέρει ο στοργικός πατέρας στο συγκινητικό βίντεο.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.