Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

Συνελήφθησαν για παράνομο έρανο στο Πόρτο Χέλι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μία 47χρονη γυναίκα και ένας 52χρονος άνδρας συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας, στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας, γιατί προσποιούμενοι εκπροσώπους του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διενεργούσαν έρανο και αποσπούσαν χρηματικά ποσά.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, τέσσερα μπλοκ αποδείξεων, μία πλαστή σφραγίδα του «Χαμόγελου του Παιδιού», καθώς και το χρηματικό ποσό των 258 ευρώ.

Σε βάρος της 47χρονης εκκρεμούν τρεις αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, καθώς και τρεις αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, για διάφορα αδικήματα.

Ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει στην ανακοίνωσή του για το περιστατικό.

"Εμφάνιση νέων κρουσμάτων εκμετάλλευσης του ονόματος του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην Ερμιόνη.

Για μία ακόμα φορά θύματα των επιτήδειων έπεσαν καταστηματάρχες και κάτοικοι της περιοχής!

Άμεσα ενημερώθηκε το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Ασφαλείας, ενώ κατατέθηκε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μήνυση για ποινική δίωξη παντός υπευθύνου.

Για μία ακόμα φορά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμειξή του στα συγκεκριμένα περιστατικά. Τονίζει δε, για μία ακόμα φορά, ότι δε βγαίνει ποτέ στο δρόμο, ούτε από πόρτα σε πόρτα για να κάνει έρανο. Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, στα γραφεία του ή στους χώρους του. Επισημαίνει ότι για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού, ή για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή, εκδίδεται νόμιμη διάτρητη απόδειξη με το λογότυπο του Οργανισμού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους του αλλά και οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά να τα καταγγείλει άμεσα στις Αστυνομικές Αρχές, αλλά και να επικοινωνήσει με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καλώντας στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056."Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.