Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Σε πολύτεκνες οικογένειες τα αδιάθετα ροδάκινα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η διανομή στον Σταθμό Λαρίσης μέσα από φωτογραφίες και βίντεο του newsbeast.gr.

Δωρεάν ροδάκινα, που έμειναν αδιάθετα λόγω του ρωσικού εμπάργκο, διανέμονται σε πολύτεκνες οικογένειες στον Σταθμό Λαρίσης, την οδό Σάμου και Παιωνίου, στα γραφεία της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθηνών. Η διανομή των φρούτων, που προέρχονται από παραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας, ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, εφόσον βέβαια δεν εξαντληθούν τα αποθέματα.

Από τις 09:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα η Εθνική Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθηνών (ΕΟΠΑ) έχει αναλάβει τη διανομή σε οικογένειες, οι οποίες καλούνται απλώς να προσκομίσουν να το επικυρωμένο αποδεικτικό ότι είναι πολυτέκνων.

Στον χώρο των γραφείων της ΕΟΠΑ στον Σταθμό Λαρίσης φτάνουν καθημερινά περίπου 5 τόνοι ροδάκινων και κάθε πολύτεκνη οικογένεια δικαιούνται 10 κιλά ροδάκινα ανά άτομο. Έπειτα από 10 ημέρες μπορεί να επανέλθει και να ξαναπάρει φρούτα.

Και άλλες οργανώσεις πολυτέκνων ανά τη χώρα έχουν ξεκινήσει ή θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες ανάλογες πρωτοβουλίες προκειμένου να φτάσουν στους πολίτες τα αδιάθετα ροδάκινα, που επλήγησαν από τις ρωσικές κυρώσεις.


























Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.