Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Πτώση στρατιωτικού αεροσκάφους στην Κομοτηνή - Σώος ο πιλότος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας έπεσε πριν από λίγη ώρα σε ορεινή περιοχή της Κομοτηνής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αεροσκάφος δεν έχει εντοπιστεί αλλά ο πιλότος πρόλαβε να το εγκαταλείψει.

Σε μηχανική βλάβη οφείλεται η πτώση του μαχητικού

Ένα μαχητικό αεροσκάφος A-7 Corsair κατέπεσε στις 09:45 σε μη κατοικημένη περιοχή της Κομοτηνής.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο χειριστής του εγκατέλειψε επιτυχώς το αεροσκάφος κάνοντας χρήση του εκτινασσόμενου καθίσματος και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί μικροτραυματισμούς.

Ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, επικοινώνησε άμεσα μαζί του, τον συνεχάρη για την άμεση και σωστή αντίδρασή του και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Το Α-7 Corsair συμμετείχε σε εκπαιδευτική άσκηση μαζί με άλλο αεροσκάφος ιδίου τύπου, ενώ συγκροτήθηκε επιτροπή εμπειρογνωμόνων για να διερευνήσει τα αίτια του ατυχήματος. Σύμφωνα με εκτιμήσεις το ατύχημα οφείλεται σε μηχανική βλάβη.

Εντοπίστηκε σώος ο πιλότος του στρατιωτικού αεροσκάφους

Καλά στην υγεία του είναι ο πιλότος του στρατιωτικού αεροσκάφους, τύπου Α7 Corsair, που συνετρίβη πριν λίγη ώρα στην Κομοτηνή. Η πτώση σημειώθηκε σε ορεινή περιοχή της Κομοτηνής όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr.

Δείτε τις φωτογραφίες:






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.