Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Σκότωσε τον 3χρονο γιο της και τον έβαλε σε βαλίτσα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η σύγχρονη «Μήδεια» καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκισης.

Σε ποινή φυλάκισης 11 ετών καταδικάστηκε η Rosdeep Adekoya η οποία σκότωσε τον τρίχρονο γιο της επειδή αρρώσταινε συχνά κι έκρυψε το σώμα του σε μια βαλίτσα.

Ειδικότερα, ο μικρός Mikaeel Kular πέθανε δύο ημέρες αφότου ξυλοκοπήθηκε επανειλημμένως από τη «μητέρα» του τον περασμένο Ιανουάριο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος 3χρονος γιος της άρχισε να αρρωσταίνει συχνά μετά από μία έξοδό τους σε εστιατόριο του Εδιμβούργου. Τότε η μητέρα του άρχισε να τον χτυπάει σε όλο του το σώμα με γροθιές και κλωτσιές.

Ύστερα από λίγες ημέρες όταν ο μικρός αρρώστησε και πάλι, τον έσυρε με τη βία στο ντους και τον χτύπησε στην άκρη του μπάνιου με δύναμη στην πλάτη και την κοιλιά.

Η μητέρα τύλιξε το άψυχο σώμα του παιδιού σε μια παπλωματοθήκη και το έβαλε μέσα σε μία βαλίτσα. Έπειτα, οδήγησε μια απόσταση 50 χλμ και το έκρυψε σε ένα δάσος. Στη συνέχεια πήγε στην αστυνομία και δήλωσε πως ο γιος της αγνοείται, με αποτέλεσμα να στηθεί μια μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης του 3χρονου αγοριού.

Οι αξιωματικοί ωστόσο που ερεύνησαν την υπόθεση την υποψιάστηκαν από την πρώτη στιγμή.

Αυτό που την πρόδωσε ήταν η καταγραφή της διαδρομής της λίγο μετά το έγκλημα από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας σε όλο το ταξίδι της στην Forth Road Bridge, που έρχονταν σε πλήρη αντίθεση με όσα είχε καταθέσει στους αστυνομικούς. Έτσι την συνέλαβαν και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Η 34χρονη Adekoya, η οποία είχε αρχικά κατηγορηθεί για φόνο και κρατούταν φυλακισμένη, τον περασμένο μήνα ομολόγησε την ενοχή της με σκοπό να μειωθεί η ποινή της, κατηγορούμενη πλέον για ανθρωποκτονία, κάτι για το οποίο αποφάσισε σήμερα το δικαστήριο, φυλακίζοντάς τη για 11 χρόνια.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.