Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Στο "σκαμνί" γιατί ερωτοτροπούσε με... στρώμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οδηγήθηκε στο δικαστήριο κατηγορούμενος για ερωτοτροπίες με ένα...στρώμα. Ο λόγος για τον 52χρονο Martin Gregory Coll από την πόλη Derry στη Βόρεια Ιρλανδία.

Ένας αρχιφύλακας είπε στο δικαστήριο ότι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου τον βρήκε γυμνό από τη μέση και κάτω να παρακολουθεί πορνό σε φορητή συσκευή DVD και να "κάνει" σεξ με ένα...στρώμα στο πάρκινγκ ενός γηροκομείου.

Ο 52χρονος -ο οποίος δεν έχει μόνιμη κατοικία-βρίσκεται αντιμέτωπος τώρα με δύο κατηγορίες. Κατηγορείται για απρεπή συμπεριφορά, ότι διέπραξε μια πράξη χυδαίας, άσεμνης και αηδιαστικής φύσεως και ότι προκάλεσε τη δημόσια αιδώ, βλέποντας πορνό σε δημόσιο χώρο και κάνοντας σεξ με ένα στρώμα, ενώ ήταν γυμνός.

Ο ίδιος αρχιφύλακας που κατέθεσε στο δικαστήριο ανέφερε ότι ο 52χρονος εθεάθη γύρω στις 5 το πρωί να μπαίνει στο χώρο του γηροκομείου. "Πήγε στο πίσω χώρο του σπιτιού που χρησιμοποιείται για πάρκινγκ. Οι αστυνομικοί πήγαν να ελέγξουν το χώρο και όταν έφτασαν άκουσαν βογγητά. Βρισκόταν πίσω απο ένα φράχτη και είχε μια φορητή συσκευή DVD με τη φωνή δυνατά", συνέχισε.

Ο δικαστής είπε ότι ο 52χρονος-ο οποίος τελεί υπό προσωρινή κράτηση- είχε καταδικαστεί 72 φορές στο παρελθόν για διάφορους λόγους. Την περασμένη εβδομάδα ο Coll προσπαθούσε να βρει έναν ξενώνα όμως δεν τον δέχονταν λόγω του ποινικού του μητρώου καθώς έχει καταδικαστεί τέσσερις φορές για σεξουαλικά αδικήματα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.