Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014

Τα τζιν που φτιάχνονται από δαγκώματα άγριων ζώων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα πετροπλυμένα δίνουν τη θέση τους στα… λιονταροφαγωμένα!

Η Ιαπωνία ποτέ δεν έκρυψε τη φήμη της ως η πλέον παράξενη χώρα του πλανήτη, γι’ αυτό και δεν αποτελεί έκπληξη ότι η νέα τρέλα της μόδας έρχεται από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου!

Στο νέο επεισόδιο λοιπόν της ιαπωνικής σχεδιαστικής, τη δουλειά του ράφτη αναλαμβάνουν να κάνουν λιοντάρια, τίγρεις και αρκούδες, δίνοντας το κάτι παραπάνω φυσικά στην όλη διαδικασία.

Γιατί το τζιν ύφασμα, από το οποίο θα προκύψει κατόπιν το παντελόνι, φέρει πάνω του τα ίχνη από τα δόντια, τα νύχια, ακόμα και τα ούρα (ναι, τα ούρα) των άγριων θηρίων, σε ένα δημιουργικό πάντρεμα κατευθείαν με τη σφραγίδα της Φύσης!

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα τζινάκι «βρεγμένο» με ακαθαρσίες λιονταριών και διακοσμημένο από δαγκώματα τίγρεων και νυχιές από αρκούδες;Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, η ιδέα προέκυψε με καλό σκοπό στον νου, αφού το ύφασμα που θα χρησιμοποιηθεί κατόπιν για την κατασκευή των παντελονιών αποτελεί παιχνίδι για τα σαρκοφάγα, κάνοντας τη ζωή τους καλύτερη μέσα στα κλουβιά των ζωολογικών κήπων και εμπλουτίζοντας το περιβάλλον τους με νέα ερεθίσματα.Δεν ξέρουμε βέβαια αν η ιδέα παραμένει εξίσου καλή για τους ανθρώπους, αν και αυτό είναι προφανώς μια άλλη ιστορία…

Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.