Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Έφτιαξαν παγωτό-προφυλακτικό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η νέα μόδα για παιδιά στην Κίνα.

Τι άλλο θα σκεφτούν οι Κινέζοι; Η συγκεκριμένη πάντως, φαίνεται να είναι η πιο… προχωρημένη (αν μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε έτσι) ιδέα τους. Ο λόγος για το παγωτό που έχει μορφή προφυλακτικού.

Το νέο αυτό προϊόν έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στη χώρα, καθώς πρόκειται για κάτι που απευθύνεται κυρίως σε παιδιά και μάλιστα κάνει θραύση! Κάτι που έχει εξοργίσει τους γονείς και απαγορεύουν στα παιδιά τους να το δοκιμάζουν.

Το συγκεκριμένο γλύκισμα έχει μία ελαστική επικάλυψη γύρω του και απαιτεί το δάγκωμα του περιβλήματος (στο επάνω μέρος του) για να το φάει κανείς. Η περίεργη-προκλητική συσκευασία του παγωτού, που ονομάζεται «Bubble Cream» άναψε φωτιές, όπως αναφέρει η Metro. Μάλιστα, ξεκίνησε μια μεγάλη διαμάχη μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών με παιδιά που αγοράζουν το εν λόγω παγωτό. «Θα αισθανόμουν ντροπή να το φάω αν και ενήλικας. Πόσο μάλλον να είναι κανείς ανήλικος» λέει κάποιος πατέρας.

Ο πατέρας ενός άλλου μαθητή δημοτικού σχολείου είπε: «Πώς να του εξηγήσω το λόγο που του απαγορεύω να το φάει; Το παιδί μου είναι τόσο μικρό!». Πάντως, παρά το σάλος που δημιουργήθηκε στην Κίνα, η βιομηχανία που παρασκευάζει το παγωτό-προφυλακτικό –και εδρεύει στην επαρχία Τζιλίν- δεν έχει κάνει σχόλιο επί του θέματος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.