Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Τη μαρτύρησε το παιδί της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο γιος έδειξε στον πατέρα φωτογραφίες της μητέρας του με τον εραστή της.

Έξαλλος έγινε ένας πιτσιρικάς από τη Ζιμπάμπουε έγινε έξαλλος όταν βρήκε φωτογραφίες της μητέρας του με τον εραστή της. Η πρώτη του αντίδραση ήταν να πάει στον πατέρα του και να του τις δείξει, αφήνοντας τον άφωνο.

Είχε στα χέρια του το κινητό της –απρόσεκτης- μαμάς του και «τρελάθηκε» όταν βρήκε τις… πόζες της στο κρεβάτι με έναν άλλο άνδρα. Κατάλαβε ότι επρόκειτο για τον εραστή της και δίχως να της πει κουβέντα φρόντισε να την μαρτυρήσει στον απατημένο σύζυγο. Ο Ντουμισάνι Ντμπέλε δεν ήξερε τι να κάνει όταν ο γιος του τού αποκάλυψε τα καμώματα της γυναίκας του. Μετά από λίγο εξοργίστηκε, καθώς όπως είπε, η σύζυγος του είχε κόψει το σεξ εδώ και ένα χρόνο.

Προσπάθησε να βρει την ψυχραιμία του, αλλά δεν το κατάφερε και επιτέθηκε στη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους. Εκείνη τα έχασε όταν ο άνδρας της άρχισε να τη χτυπά με μανία και μάλιστα της αφαίρεσε και ένα κομμάτι από το μάγουλο της. Μετά της αποκάλυψε το λόγο της οργής του, δείχνοντας της τις επίμαχες φωτογραφίες. Η Κεζίγια Ντμπέλε κάλεσε την αστυνομία και αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι απατούσε τον σύζυγο της! Αντ’ αυτού είπε ότι ο τελευταίος… τα έχασε όταν έφτασαν στα χέρια του τα χαρτιά του διαζυγίου, που εκείνη ζήτησε, για να βάλει τέλος στον γάμο τους μετά από 18 χρόνια.

Η γυναίκα εμφανίστηκε με γάζες σε όλο το πρόσωπο της στο δικαστήριο και κατάφερε να βγουν περιοριστικά μέτρα κατά του Ντουμισάνι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.