Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Τούρτες... χωρισμού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μακάβρια γλυκά για γυναίκες που γιορτάζουν την εκδίωξη του πρώην - Δείτε τα.

Μετά από ένα χωρισμό πολλοί άνθρωποι στρέφονται στο φαγητό για να βρουν… παρηγοριά στον πόνο τους. Οι γυναίκες προτιμούν κυρίως τα γλυκά. Υπάρχουν όμως και κάποιες γυναίκες που γιορτάζουν και μάλιστα με τούρτες φτιαγμένες ειδικά για την περίσταση. Ναι κι όμως, υπάρχουν οι τούρτες… χωρισμού.

Ένα πάρτι στήθηκε στη Βρετανία για την Έμα Χάρλεϊ, με την εορτάζουσα να κόβει την τούρτα και να… αποκηρύσσει τον πρώην σύζυγο της που την απάτησε. Η 40χρονη γιόρτασε το διαζύγιο της με ένα γλυκό διακοσμημένο με ταφόπλακες (!), κάποιες από τις οποίες ανέφεραν το όνομα του (Ματ), ενώ μέσα στο φέρετρο είχε τοποθετηθεί το δαχτυλίδι του αρραβώνα της και η βέρα της, όπως τονίζεται στη Daily Mail. Μια τούρτα-νεκροταφείο κοινώς.

Η συγκεκριμένη δεν είναι η μόνη που «πανηγύρισε» το διαζύγιο της. Πολλές άλλες γυναίκες το έχουν κάνει. Η συγκεκριμένη νέα μόδα –γιατί περί αυτού πρόκειται- έχει τις ρίζες της (τι περίεργο) στην Αμερική. Εκεί πολλές έκοψαν τούρτες πάνω στις οποίες νύφες θυσίαζαν γαμπρούς.

Πλέον, οι ζαχαροπλάστες στη Βρετανία αναφέρουν μια τεράστια αύξηση στις παραγγελίες ανάλογων μακάβριων γλυκών που παρουσιάζουν… σφαγές μεταξύ πρώην συζύγων. Η αλήθεια είναι πως τα σχέδια είναι… ευφάνταστα και διόλου χαρούμενα. Κάποιες τούρτες δείχνουν νύφες να σέρνουν γαμπρούς, να τους πετούν σε σκουπιδοντενεκέδες, να τους μαχαιρώνουν, να παίζουν ποδόσφαιρο με τα κεφάλια τους και να βάζουν γκολ, να γράφουν συνθήματα του στυλ «Η Μόλι είναι ελεύθερη. Γεια σου κορόιδο», να δείχνουν τα ζευγάρια χωρισμένα (το ελαφρύτερο όλων), μέχρι και γαμπρούς να ζητιανεύουν πια για σπιτικό φαγητό.

Βέβαια, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Καθώς φαίνεται και κάποιοι άνδρες έχουν μπει στο μακάβριο αυτό… παιχνίδι. Μάλιστα, μια τούρτα εμφανίζει έναν γαμπρό να κλωτσά μια νύφη.

Η νέα μόδα εξαπλώνεται ραγδαία, με πάρτι χωρισμού με τα ανάλογα γλυκά να στήνονται ολοένα και συχνότερα. Την ίδια ώρα οι ψυχολόγοι προειδοποιούν πως όλη αυτή η οργή και η πικρία μόνο καλό δεν κάνει και ιδίως όταν υπάρχουν παιδιά στη μέση, τα οποία εισπράττουν και πρακτικά –πέρα από λεκτικά- άσχημα μηνύματα. Πολλές φορές δεν ακούν απλώς τους γονείς τους να λένε μεταξύ τους εκφράσεις του τύπου «Σε μισώ» και «Θέλω να πεθάνεις», αλλά τις βλέπουν και σε αναπαραστάσεις πάνω στις τούρτες.

Πάρτε μια ιδέα για τα δημιουργήματα του χωρισμού…
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.