Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Οδηγός για κλάματα...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βρετανίδα έχει δώσει εξετάσεις 110 φορές και συνεχίζει να αποτυγχάνει.

Κάποιοι είναι καλοί οδηγοί και κάποιοι άλλοι καλοί… συνοδηγοί. Όσον αφορά στη δεύτερη κατηγορία, σώφρον είναι να μην πιάνουν τιμόνι στα χέρια τους. όπως μια γυναίκα από τη Βρετανία, η οποία όσο και αν προσπαθεί δεν μπορεί να περάσει τις εξετάσεις για να πάρει δίπλωμα οδήγησης.

Ευτυχώς για τον κόσμο δηλαδή, διότι η συγκεκριμένη πέρα από οδηγός για… κλάματα πρέπει να αποτελεί και δημόσιο κίνδυνο. Η 28χρονη από το Σάουθγαρκ έχει κοπεί 110 φορές στις εξετάσεις για τα σήματα του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, κατέχοντας το υψηλότερο νούμερο στη Βρετανία, σύμφωνα με τη Daily Mail. Όσο και αν προσπαθεί, δε λέει να καταλάβει τι σημαίνουν κάποια εξ αυτών και να απομνημονεύσει, όπερ σημαίνει ότι οι κανόνες για ασφαλή οδήγηση και αποφυγή των κινδύνων του δρόμου δεν της λένε απολύτως τίποτα.

Παρόλα αυτά, συνεχίζει να προσπαθεί. Το πείσμα της δε λέγεται και ας την έχουν μάθει πια όλοι οι εξεταστές! Μάλιστα, ξεκίνησε να δίνει εξετάσεις στα 17 της και μέχρι στιγμής έχει ξοδέψει 4.320 ευρώ για… να αποτυγχάνει. Το πότε θα καταλάβει ότι δεν το… έχει, παραμένει άγνωστο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.