Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Μια… τελετάρχης-προξενήτρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κανόνισε γάμο μεταξύ συζύγων των νεκρών.

Όσο πένθησαν, πένθησαν φαίνεται πως σκέφτηκε μια ιδιοκτήτρια γραφείου τελετών από τη Βρετανία, η οποία αποφάσισε να βάλει τέλος στη θλίψη και στη μοναξιά συζύγων που απέμειναν… σαν τις καλαμιές στον κάμπο αφότου «έχασαν» το ταίρι τους.

Η Λάιν Λοβ (Love, το έχει και το όνομα) αποφάσισε ότι πέρα από κηδείες μπορεί να κανονίζει και γάμους. Χωρίς να αφήσει λεπτό τη δουλειά της, φροντίζει να κρατά επαφές με τους συζύγους των νεκρών πελατών της και όταν κρίνει ότι κάποιοι ταιριάζουν μεταξύ τους γίνεται προξενήτρα αλά Γεωργία Βασιλειάδου. Εκείνη δεν πετάει γλάστρες από τα μπαλκόνια –όπως η αείμνηστη στη «Θεία από το Σικάγο»- αλλά καθότι ζούμε και σε πιο μοντέρνα εποχή, κανονίζει ραντεβού στα τυφλά. Αυτό έκανε και στην περίπτωση ενός 76χρονου με μια 70χρονη.

Ο Τομ Λένον και η νυν σύζυγος του Ίζαμπελ γνωρίστηκαν τον περασμένο Ιανουάριο, μετά από παρέμβαση της Λοβ. Ένα ραντεβού στα τυφλά ήταν αρκετό για να σμίξουν οι δυο τους και να παντρευτούν τον περασμένο μήνα, με πολιτικό γάμο και μάρτυρα την… προξενήτρα τους. Η τελευταία τους γνώριζε καθώς το γραφείο της είχε κανονίσει τις κηδείες των πρώην συζύγων τους, Άλις και Μπομπ αντίστοιχα.

«Βρήκα την αδελφή ψυχή μου», ομολόγησε ο ευτυχής Τόμ (θα τρίζουν τα κόκκαλα της πρώην γυναίκας του), ενώ η νέα κυρία Λένον εξήγησε ότι νιώθει να ξανάνιωσε. Από την πλευρά της, η 54χρονη Λοβ τόνισε στη Daily Mail ότι «αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα μου» και σκοπεύει να το ξανακάνει. Βέβαια, ο 76χρονος γαμπρός ομολόγησε ότι «η αγάπη δεν είναι κάτι που συχνά μπορείτε να βρείτε μέσα από ένα γραφείο κηδειών». Αλίμονο.



Το νεόνυμφο ζεύγος και η προξενήτρα του (κάτω, στη μέση).





Την ημέρα του γάμου τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.