Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Κατέρρευσε ο μακελάρης του Χιούστον

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας άνδρας που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τέσσερα παιδιά ηλικίας 4-14 ετών και τους γονείς τους ενώ αναζητούσε την πρώην γυναίκα του κατέρρευσε σήμερα στο δικαστήριο του Χιούστον καθώς γινόταν η ανάγνωση του κατηγορητηρίου με λεπτομέρειες για τους φόνους.

Ο Ρόναλντ Λι Χάσκελ, 33 ετών, ο οποίος έχει προφυλακιστεί χωρίς εγγύηση, βρισκόταν στο δικαστήριο για την τυπική ανάγνωση του κατηγορητηρίου, αφού την Πέμπτη του είχε ασκηθεί δίωξη για πέντε φόνους. Εάν κριθεί ένοχος κινδυνεύει να καταδικαστεί σε θάνατο.

Μόλις ο δικαστής του διάβασε τα δικαιώματά του ο Χάσκελ απάντησε "Μάλιστα, κύριε" και λιποθύμησε. Οι δικαστικοί κλητήρες τον σήκωσαν και τον έβγαλαν από την αίθουσα πάνω σε μια καρέκλα.

Ο Χάσκελ κατηγορείται ότι την Τετάρτη σκότωσε δύο αγόρια ηλικίας 4 και 14 ετών, δύο κορίτσια 7 και 9 ετών και τους γονείς τους, Στίβεν Στέι, 39 και Κέιτι, 33 ετών. Τα πέντε από τα θύματα βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι ενώ ένα από τα παιδιά πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί. Από τη σφαγή γλίτωσε μόνο η 15χρονη κόρη της οικογένειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 33χρονος πήγε στο σπίτι των Στέι, στο Σπρινγκ του Τέξας, αναζητώντας την πρώην σύζυγό του, που ήταν συγγενής τους. Κράτησε ομήρους τα πέντε παιδιά, υπό την απειλή όπλου, μέχρι να επιστρέψουν οι γονείς τους. Κατόπιν μετέφερε και τους επτά σε ένα δωμάτιο και τους πυροβόλησε, σκοτώντας τους όλους εκτός από τη 15χρονη που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η πρώην σύζυγος του Χάσκελ δεν έμενε στο σπίτι αυτό και δεν έπαθε το παραμικρό.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.