Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Δώρισε 7εκατ. δολάρια για σπίτι αστέγων η Μπιγιονσέ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το είχε κρατήσει μυστικό μέχρι να φτιαχτεί το κέντρο.

Έχει ευαισθησίες και δεν το κρύβει η Μπιγιονσέ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά διαθέτοντας και τον… τρόπο, βοηθά συνανθρώπους της να αποκτήσουν ένα καλύτερο μέλλον. Η Αμερικανίδα σταρ δώρισε το ποσό των επτά εκατομμυρίων δολαρίων για να δημιουργηθεί ένα σπίτι φιλοξενίας αστέγων και κατάφερε να το κρατήσει μακριά από τη σημοσιότητα μέχρι και τώρα, που άρχισε να λειτουργεί.

Όπως αποκάλυψε τοπικό μέσο ενημέρωσης της πατρίδας της, του Τέξας, η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει από το 2007 την κατασκευή ενός οικοδομήματος για την φιλοξενία αστέγων στο Χιούστον. Όλο το πρότζεκτ κόστισε επτά εκατομμύρια δολάρια και είναι γνωστό ως «Knowles-Temenos Place Apartments». Τα χρήματα τα έδωσε στην εκκλησία της παλιάς γειτονιάς της και συγκεκριμένα στον πάστορα Ράσμους, τον οποίο γνωρίζει από μικρή.

Ο ιερέας που πάντρεψε την Beyonce με τον Jay-Z και που την καθοδήγησε πνευματικά σε όλη της την προσπάθεια μέχρι τη δημιουργία του κέντρου δηλώνει: «Είναι καταπληκτικός άνθρωπος. Έχει απίστευτη καρδιά, είναι πάρα πολύ συμπονετική με όσους έχουν ανάγκη και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά βοηθώντας την αποστολή μας και το έργο μας να συνεχιστεί».

Σήμερα στο κέντρο αστέγων φιλοξενούνται 43 άτομα, άντρες και γυναίκες, στους οποίους παρέχεται πλήρης σίτιση, εργασιακή εκπαίδευση, εξετάσεις για HIV/AIDS και διάφορες άλλες υπηρεσίες ειδικά προσαρμοσμένες ώστε όλοι να είναι ουσιαστικά αυτο-εξυπηρετούμενοι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.