Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Τέσσερις συλλήψεις για το σκάνδαλο με τη Βανέσα Μέι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μεγάλο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με πρωταγωνίστρια τη Βανέσα Μέι και τα στοιχεία που δείχνουν πως η η διάσημη Βρετανίδα μουσικός προκρίθηκε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι με πλαστές επιδόσεις.

Σήμερα το πρωί συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας για αλλοίωση αποτελεσμάτων της Βανέσα Μέι σε μία προσπάθεια να τη βοηθήσουν να λάβει μέρους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.

Για να λάβει μέρος στους αγώνες του Σότσι, η δημοφιλής βιολίστρια έπρεπε να περάσει από τέσσερα προκριματικά μίτινγκ στο γιγαντιαίο σλάλομ, στη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Σλοβενία και την Ελβετία. Σύμφωνα με την χιονοδρομική ομοσπονδία της Σλοβενίας, βρέθηκαν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία έγινε παραποίηση στους χρόνους, αλλά και στην κατάταξη.




Η λίστα των συμμετοχών περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και αθλήτρια που δεν αγωνίστηκε, ενώ και οι ημερομηνίες που αναφέρονται δεν είναι οι πραγματικές. Η διάσημη Βρετανίδα μουσικός Βανέσα Μέι μετά την πρόκριση της είχε ζητήσει από την Ταϊλάνδη (χώρα καταγωγής του πατέρα της) τη μοναδική δήλωση συμμετοχής που έχει στη διάθεσή της, η οποία έγινε δεκτή.

Γεννημένη στην Σιγκαπούρη από Ταϊλανδέζο πατέρα και Κινέζα μητέρα, η 36χρονη πλέον διεθνούς φήμης βιολίστρια έχει σαν χόμπι το αλπικό σκι και, τυπικά, κατέχει την 3.166η θέση στον κόσμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.