Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Κοριτσάκι… εκσφενδονίστηκε από αυτοκίνητο και γλίτωσε χωρίς γρατζουνιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απίστευτο περιστατικό στο Λίβερπουλ.

Το αυτοκίνητο έτρεχε με 80 χλμ, έσκασε το λάστιχο και το αυτοκίνητο βρήκε στο κράσπεδο. Αποτέλεσμα όλου αυτού ήταν να… εκσφενδονιστεί από το πίσω παράθυρο του αμαξιού ένα επτάχρονο κοριτσάκι, το οποίο προσγειώθηκε στo δρόμο.

Η μικρή είχε Άγιο και γλίτωσε χωρίς να πάθει ούτε γρατζουνιά. Το αυτοκίνητο οδηγούσε η σύντροφος του πατέρα της και ενώ ήταν εν κινήσει σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο το σκασμένο λάστιχο το έκανε να πέσει πάνω στην κεντρική νησίδα, αλλά ευτυχώς η 42χρονη γυναίκα κατάφερε να μην χτυπήσει διερχόμενα αυτοκίνητα. Μόλις το αμάξι σταμάτησε, η οδηγός Τρέισι Τζένκινσον γύρισε να δει αν ήταν καλά τα δυο της παιδιά και η 7χρονη Ίζαμπελ.

Με φρίκη διαπίστωσε ότι η μικρή δε βρισκόταν στο όχημα, αλλά είχε… πεταχτεί στο δρόμο μέσω του πίσω παραθύρου, το οποίο είχε σπάσει. Η γυναίκα «τρελάθηκε» από τον φόβο της. «Κοίταξα γύρω μου και εντόπισα με το βλέμμα μου την Ίζαμπελ να στέκεται ανάμεσα στα προστατευτικά κάγκελα του δρόμου, σε ένα σημείο που ήταν ασφαλής» και συμπλήρωσε ότι «τα παιδιά ούρλιαζαν φωνάζοντας το όνομα της Ίζαμπελ και είχαν πανικοβληθεί», τόνισε στη Daily Mail.

Ο δρόμος έκλεισε αμέσως από την αστυνομία και τα δύο παιδιά της Τρέισι, η 8χρονη Τσέλσι και ο 9χρονος Τσάρλι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπως και βέβαια και η 7χρονη Ίζαμπελ, αλλά διαπιστώθηκε ότι όλα ήταν καλά στην υγεία τους.





Ο αυτοκινητόδρομος Μ55 έχει κλείσει, καθώς ένα πλήρωμα ασθενοφόρου έχει προσγειωθεί στην άκρη του δρόμου (εκεί που βρίσκεται ο κόκκινος κύκλος) για να αερο-μεταφέρει τα παιδιά στο νοσοκομείο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.