Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ασθενής εκβίασε γιατρό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής 60χρονη για εκβίαση σε βάρος ενός επίσης 60χρονου γιατρού.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 60χρονος γιατρός παρείχε τις ιατρικές του υπηρεσίες στην 60χρονη για μεγάλη χρονική περίοδο. Μετά από θεραπεία που δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, ο 60χρονος της συνέστησε να απευθυνθεί σε ειδικό χειρουργό.

Το Μάρτιο του 2014, η 60χρονη επικοινώνησε εκ νέου με τον καταγγέλλοντα ενημερώνοντάς τον, ότι απέτυχε και η νέα θεραπεία της και απαίτησε εκβιαστικά να της καταβάλλει το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ ως αποζημίωση, ώστε να μην τον συκοφαντήσει στα μέσα ενημέρωσης ως υπαίτιο για την κατάστασή της.

Ο 60χρονος γιατρός κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό το ποσό, αλλά τέλη του Ιουνίου 2014 η συλληφθείσα τον επαναπροσέγγισε και του ζήτησε 20.000 ευρώ επιπλέον για να μεταβεί στο εξωτερικό για νέα θεραπεία. Ο ιατρός αρνήθηκε και η 60χρονη τον απείλησε ότι θα τον κατέστρεφε επαγγελματικά.

Ο 60χρονος προέβη σε σχετική καταγγελία στο Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σε ραντεβού που προγραμμάτισε, με την 60χρονη, της παρέδωσε το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οπότε και συνελήφθη.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.