Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Give and fund για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πραγματοποιήθηκε υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες η προσπάθεια του αθλητή, Λευτέρη Παρασκευά, ο οποίος είχε προγραμματίσει να διανύσει τρέχοντας και κολυμπώντας απόσταση περίπου 100 χιλιόμετρων, ώστε να συγκεντρωθούν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας give and fund, 4.000 ευρώ για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Τρέχοντας θα κάλυπτε την απόσταση 70 χλμ. από την Ακρόπολη έως το Σούνιο και κολυμπώντας τα 30 χλμ. από το Σούνιο μέχρι το Λαγονήσι.

Το μεγάλο «στοίχημα» του Λευτέρη θέλει τη συμμετοχή μας! Σκοπός του Λευτέρη είναι να συγκεντρώσει τουλάχιστον 4.000 ευρώ για τη στήριξη του Ημερησίου Προγράμματος Προσχολικής Ηλικίας της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου. Το Ημερήσιο Πρόγραμμα φιλοξενεί παιδιά με αναπτυξιακές ή και κινητικές δυσκολίες από 18 μηνών έως 5 ετών και σκοπό έχει να προετοιμάσει τα παιδιά για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις μελλοντικές εκπαιδευτικές τους ανάγκες και απαιτήσεις. Ο θεσμός αυτός στηρίζει ουσιαστικά και τα παιδιά και τις οικογένειες τους, καθώς δεν υπάρχουν άλλες εξειδικευμένες εναλλακτικές λύσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Λόγω οικονομικών προβλημάτων το πρόγραμμα είχε διακοπεί για 2 χρόνια και επαναλειτούργησε από το Σεπτέμβριο του 2013, για αυτό το λόγο η στήριξη όλων είναι πολύ αποφασιστική και ουσιαστική για τα παιδιά. Ο τρόπος με τον οποίο θα συγκεντρωθούν τα χρήματα είναιμέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας give and fund, στην οποία μπορεί κανείς εύκολα και γρήγορα να καταθέσει όποιο ποσό επιθυμεί,ξεκινώντας από τα 5 ευρώ. Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να πατήσει τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.giveandfund.com/giveandfund/project/ELEPAP-Volou-Lefteris



Οι δωρεές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 31/7/2014.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι με Δωρεές:

10 ευρώ καλύπτονται οι ημερήσιες ανάγκες ενός παιδιού

20 ευρώ οι ημερήσιες ανάγκες 2 παιδιών

40 ευρώ τα έξοδα μίας εβδομάδας για ένα παιδί



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.