Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Το τζελ που αυξάνει τους γυναικείους οργασμούς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ρινική γέλη της ερωτικής απόλαυσης!

Ένα νέο φάρμακο που έχει περάσει επιτυχώς τις δοκιμές και αναμένεται να κάνει πολλά… κρεβάτια να στενάξουν (!) μπορεί να είναι σύντομα διαθέσιμο στην αγορά.

Πρόκειται για μία ρινική γέλη, η οποία βρέθηκε ότι είναι ασφαλής και αποτελεσματική και η οποία αυξάνει τους γυναικείους οργασμούς!

Το τζελ αυτό περιέχει την ορμόνη του σεξ τεστοστερόνη, η οποία όταν βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα συνδέεται με τη μειωμένη λίμπιντο.

Οι κατασκευαστές του νέου αυτού προϊόντος, σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline, σχεδιάζουν να φέρουν το προϊόν αυτό στην αγορά.

Έχει σχεδιαστεί για τη θεραπεία της διαταραχής του οργασμού στις γυναίκες, η οποία χαρακτηρίζεται από δυσκολία στην επίτευξη οργασμού και δυσφορία ως αποτέλεσμα αυτής της δυσκολίας.

Κατά τη διάρκεια των πειραματικών δοκιμών, 253 γυναίκες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία, που έπασχαν από τη διαταραχή αυτή πήραν τρεις διαφορετικές δόσεις του συγκεκριμένου τζελ ή ένα εικονικό φάρμακο.

Η θεραπεία τους διήρκεσε 84 ημέρες. Οι ερευνητές ήλπιζαν ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαν να διαπιστώσουν αν η θεραπεία μπορούσε να αυξήσει τη συχνότητα των οργασμών τους. Ακόμη, ήλπιζαν να ανακαλύψουν αν το φάρμακο θα είχε κάποιες παρενέργειες.

Ανακάλυψαν ότι οι ασθενείς που πήραν το φάρμακο βιώσαν κατά μέσο όρο 2,3 οργασμούς κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, ενώ εκείνες που πήραν το εικονικό φάρμακο 1,7.

Ισχυρίζονται ακόμη –όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα- ότι δεν εμφάνισαν καμία παρενέργεια, ως αποτέλεσμα της χρήσης της ρινικής γέλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.