Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Βαλσάμωσε τη νεκρή μητέρα της μέσα σε ένα μπαούλο!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί στο Παγκράτι.

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί που κλήθηκαν από μία δικηγόρο στο διαμέρισμα μιας γυναίκας στην οδό Αιδεσίου 19 στο Παγκράτι.

Η ένοικος του διαμερίσματος, χημικός στο επάγγελμα που εργαζόταν σε γνωστή εταιρεία καλλυντικών σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr, διατηρούσε νεκρή τη μητέρα της επί δύο χρόνια στο σπίτι. Μάλιστα, είχε τοποθετήσει το σώμα της μέσα σε ένα ξύλινο μπαούλο με υφάσματα.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η κόρη πιθανόν να είχε χρησιμοποιήσει ειδική ουσία με την οποία συντηρούσε το νεκρό σώμα της μητέρας, βαλσαμωμένο μέσα στο μπαούλο.

Ο θάνατος της ηλικιωμένης γυναίκας αποδίδεται σε φυσικά αίτια. Μάλιστα είχε δηλωθεί προ διετίας από την κόρη της, η οποία όμως δεν προχώρησε ποτέ στην κηδεία της μητέρας της. Οι αστυνομικοί έκαναν λόγο για μια ιδιαίτερη περίπτωση και πληροφορίες ανέφεραν πως η κόρη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Η γυναίκα καταθέτει αυτή την ώρα στις αστυνομικές αρχές.

Σημειώνεται πως η δικηγόρος που ειδοποίησε την αστυνομία είχε μεταβεί στο σπίτι τους για να κοινοποιήσει έξωση του ιδιοκτήτη για απλήρωτα ενοίκια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.