Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος που θέλει να νικήσει τον θάνατο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Ντμίτρι Ιτσκοφ έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον. Ε, και; Μεγάλα έργα και ζάπλουτοι επιχειρηματίες - όπως ο Ιτσκοφ - πάνε συνήθως μαζί. Οι φιλοδοξίες όμως αυτού του 33χρονου Ρώσου πολυεκατομμυριούχου είναι διαφορετικές και γι΄ αυτό αρκετά ενδιαφέρουσες.

Δεν έχουν καμία σχέση ούτε με εξαγορές επιχειρήσεων, ούτε με ανοίγματα σε αναδυόμενες αγορές, ούτε καν με ποδόσφαιρο. Ο Ίτσκοφ ζει και αναπνέει για να νικήσει τον θάνατο.

Πώς θα μπορέσει να ζήσει για πάντα; Αυτό είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία, η οποία επίσης δεν έχει να κάνει με τα συνήθη: φάρμακα, μαντζούνια και άλλα παρόμοια. Ο Ίτσκοφ θέλει να εξερευνά άγνωστους κόσμους και να βιώνει πρωτόγνωρες εμπειρίες εσαεί μέσα από ένα τεχνητό σώμα, το οποίο δεν θα κουράζεται και δεν θα αρρωσταίνει ποτέ.

Το όνειρό του δεν είναι αυστηρά προσωπικό. Περιλαμβάνει επίσης οποιονδήποτε άλλον στον πλανήτη θα ήθελε να τον συνοδεύσει σε αυτό το πολύ μακρινό ταξίδι. Ουτοπία; "Καθόλου. Δεν πρόκειται για επιστημονική φαντασία, αλλά για επιστημονικό ζήτημα το οποίο θα βρει τη λύση του" επιμένει ο ίδιος σε συνέντευξή που παραχώρησε στους "Times" του Λονδίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.