Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Χαριστικό παζάρι το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα λειτουργεί από τις 9:00-21:00.

Μηνύματα αλληλεγγύης, επαναχρησιμοποίησης, οικολογίας και οικονομίας μεταφέρει η διοργάνωση, για ακόμη μια χρονιά, του χαριστικού παζαριού που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, δίπλα από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία Θεσσαλονίκης.

To παζάρι διοργανώνεται από το xariseto.gr το πρώτο και μεγαλύτερο πανελλαδικό δίκτυο δωρεάν προσφοράς και ζήτησης αντικειμένων καθώς και ανταλλαγής προϊόντων και υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 2008. Στο site δημοσιεύονται πάνω από 150 αγγελίες την ημέρα από τα 48.000 μέλη του με στόχο την μείωση των χρήσιμων αντικειμένων που καταλήγουν στις χωματερές.

Στο παζάρι που θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, θα μπορεί ο καθένας να παίρνει δωρεάν ό,τι έχει ανάγκη, από ρούχα, παπούτσια, βιβλία, cd-dvd, παιχνίδια, μικροσυσκευές και πολλά άλλα, ενώ όσα αντικείμενα περισσέψουν, θα διατεθούν σε άστεγους, γηροκομεία, εκκλησίες, ιδρύματα και οικογένειες. Επιπλέον, όσοι το επιθυμούν,μπορούν να φέρουν και να χαρίσουν δικά τους πράγματα τα οποία μπορεί να είναι άχρηστα σ΄ αυτούς αλλά χρήσιμα σε κάποιους άλλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.