Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Πλούσιες Κινέζες πηγαίνουν στην Ταϊβάν για σεξ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η νέα «μανία» της υψηλής κοινωνίας.

Έξαλλο με τα μέλη της υψηλής κοινωνίας είναι το κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, καθώς πολλές πλούσιες Κινέζες φέρονται να ταξιδεύουν στην Ταϊβάν για… σεξ με νεότερους άντρες!

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται τα μέσα ενημέρωσης της Ταϊβάν, τονίζοντας ότι στα «σεξ πάρτι» συμμετέχουν μεσήλικες γυναίκες, σύζυγοι επιχειρηματιών, πολιτικών και κινέζων αξιωματούχων.

«Καθώς φοβούνται να προσλάβουν άντρες ιερόδουλους στην Κίνα, επειδή θα τις ανακαλύψουν, περνούν στην Ταϊβάν για να… αγοράσουν σεξ» ανέφερε ένας αξιωματικός και συνέχισε: «Οι πλούσιες γυναίκες είναι συνήθως μέσης ηλικίας ή μεγαλύτερες. Πηγαίνουν στην Ταϊβάν σε ομάδες έχοντας ένα και μόνο σκοπό: να κάνουν σεξ με νεότερους άντρες, τους οποίους πληρώνουν για τις υπηρεσίες τους».



Οι γυναίκες έρχονται σε επαφή με τους άντρες μέσω διαφόρων πρακτορείων. Κυκλοφορούν μαζί τους και τους παρουσιάζουν ως τους «γραμματείς» τους.



Ο Ahong είναι ένας από αυτούς. Όπως αναφέρει η εφημερίδα κάνει το «γραμματέα» εδώ και τρία χρόνια. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο οι κινέζες σύζυγοι είναι «μανιακές με το σεξ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.