Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΕΣΑμεΑ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή Εκπροσώπων του Ιδιωτικού Τομέα και Ωφελούμενων στο 3ο Forum Εργασίας της Πράξης: "Πρόσβαση στον Τουρισμό – Ώθηση στην Εργασία"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανακοίνωση 15.05.2014


Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή Εκπροσώπων του Ιδιωτικού Τομέα και Ωφελούμενων στο 3ο Forum Εργασίας της Πράξης: «Πρόσβαση στον Τουρισμό – Ώθηση στην Εργασία: Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ανέργους/ες με αναπηρία στον τουριστικό κλάδο της Περιφέρειας Αττικής».

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΡΟ-ΩΘΗΣΗ προσκαλεί τους/τις 100 ωφελούμενους/ες της Πράξης και τους/τις ενδιαφερόμενους/ες που δραστηριοποιούνται στον ιδιωτικό τομέα για τη συμμετοχή τους στο 3ο Forum Εργασίας που θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο της Πράξης: «Πρόσβαση στον Τουρισμό – Ώθηση στην Εργασία: Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ανέργους/ες με αναπηρία στον τουριστικό κλάδο της Περιφέρειας Αττικής».
Η Πράξη απευθύνεται σε 100 άνεργους/ες πολίτες με αναπηρία και ενεργεί προς την προετοιμασία και την υποστήριξή τους (μέσω υπηρεσιών συμβουλευτικής, κατάρτισης, δικτύωσης με τον επιχειρηματικό κόσμο) με τη βλέψη της ένταξής τους στην αγορά εργασίας και ιδιαίτερα στις δομές απασχόλησης του τουριστικού κλάδου.

Το 3ο Forum Εργασίας της Α.Σ. ΠΡΟ-ΩΘΗΣΗ διοργανώνεται από την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.ΑμεΑ) στο πλαίσιο της Δράσης 2: «Δικτύωση Ωφελούμενων με Επιχειρήσεις – Fora Εργασίας» της εν θέματι Πράξης και θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 21η Μαΐου 2014 στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52), Αίθουσα «ΝΙΚΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ», στις 10:00 π.μ.

Το Forum αποσκοπεί πρωτίστως στη διευκόλυνση της επαφής των ωφελούμενων της Πράξης με επιχειρήσεις που αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό και στην εξοικείωσή τους με υποψήφιους και δυνητικούς εργοδότες. Το Forum θα υλοποιηθεί μέσω συμμετοχής εκπροσώπων από επιχειρήσεις που θα αναλάβουν τη διεξαγωγή συνεντεύξεων με τους ωφελούμενους/ες της Πράξης και τη συλλογή βιογραφικών σημειωμάτων προς το σκοπό της προώθησής τους σε θέσεις εργασίας.

Κατά τη διάρκεια του Forum Εργασίας θα λειτουργήσει πάνελ ομιλιών και παρουσιάσεων καθώς και ‘τραπέζια’ συνεντεύξεων και για την απρόσκοπτη διοργάνωσή του παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες όπως προβούν στις ακόλουθες ενέργειες:
Οι ωφελούμενοι/ες της Πράξης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Forum Εργασίας, παρακαλούνται όπως φέρουν μαζί τους τουλάχιστον τρία (3) αντίτυπα του βιογραφικού τους σημειώματος. Η προσκόμιση βιογραφικού σημειώματος δεν απαιτείται στις περιπτώσεις ωφελούμενων που επιθυμούν απλώς να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Forum χωρίς να εμπλακούν στη διαδικασία των συνεντεύξεων.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπρόσωποι από τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα μπορούν να συμπληρώσουν τη συνημμένη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να την αποστείλουν μέσω fax είτε στην Ε.Σ.ΑμεΑ – 210 52 38 967 είτε στην Α.Σ. ΠΡΟ-ΩΘΗΣΗ – 210 88 47 223, το αργότερο έως την Τρίτη, 20/05/2014, ώρα 13:00. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με το Forum, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο της Ε.Σ.ΑμεΑ, 210 99 49 837.

Στην περίπτωση που επιθυμούν επίσης να αποκτήσουν μια πρώτη εικόνα για το δυναμικό των ωφελούμενων της Πράξης, μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στον διαδικτυακό σύνδεσμο: http://pro-othisi.gr ή http://esamea.gr/multimedia/must-see και να αποκτήσουν πρόσβαση σε στοιχεία βιογραφικών σημειωμάτων των ωφελούμενων που έχουν αναρτηθεί στη εν λόγω τοποθεσία.

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΡΟ-ΩΘΗΣΗ ευχαριστεί εκ των προτέρων τους/τις επιχειρηματίες και τους/τις εκπροσώπους από τον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας για το ενδιαφέρον της συμμετοχής τους στο Forum Εργασίας της 21ης Μαΐου και κατ’ επέκταση για την έμπρακτη κοινωνική ευαισθησία και τη συμβολή τους στην υποστήριξη της ένταξης των πολιτών με αναπηρία στις παραγωγικές δομές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την Πράξη οι ενδιαφερόμενοι/ες δύνανται να ανατρέχουν στις ιστοσελίδες των Εταίρων της Α.Σ.: www.esamea.gr, www.kmop.gr, www.imee.gr, www.hatta.gr , www.posgamea.gr ή να απευθύνονται στην έδρα της Α.Σ. ΠΡΟ-ΩΘΗΣΗ, Ερατύρας 3, 104 39 Αθήνα, τηλέφωνο 210 82 59 664.

Η Πράξη υλοποιείται από την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ‘ΠΡΟ-ΩΘΗΣΗ’ στο πλαίσιο της δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος: «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.