Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Με επιτυχία το σεμινάριο της Αστυνομίας για το οικονομικό έγκλημα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καταρτίστηκαν 81 αστυνομικοί στις σύγχρονες εξελίξεις της πρόληψης και καταστολής
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα (15.05.2014) εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας δεκαοκτώ (18) ημερών με θέμα: «Εκπαίδευση προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας σε εξειδικευμένα θέματα οικονομικού εγκλήματος», με βάση την Έκθεση Αξιολόγησης της Ελλάδας στο πλαίσιο του 5ου γύρου αμοιβαίων αξιολογήσεων.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε με μέριμνα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, στις εγκαταστάσεις της Σχολής στην Αμυγδαλέζα Αττικής.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετείχαν συνολικά ογδόντα ένας (81) Αστυνομικοί, που στελεχώνουν τις Διευθύνσεις Οικονομικής Αστυνομίας, Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Ασφάλειας Αττικής. Το διδακτικό προσωπικό απαρτίστηκε από έμπειρα στελέχη των Υπουργείων: Οικονομικών, Υγείας, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Σκοπός του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος ήταν η εκπαίδευση και επιμόρφωση των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να αποκτήσουν την απαραίτητη κατάρτιση σε θέματα που αφορούν στις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της πρόληψης και καταστολής του οικονομικού εγκλήματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.