Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Με τρένο από τη Θεσσαλονίκη στα Βαλκάνια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πώς θα διαμορφωθούν οι τιμές των εισιτηρίων.

Ξεκινάνε το Σάββατο 10 Μαΐου τα πρώτα δρομολόγια του ΟΣΕ από Θεσσαλονίκη προς τα Σκόπια, το Βελιγράδι και τη Σόφια, που θα αποτελέσουν τονωτική ένεση για τον τουρισμό από τα Βαλκάνια προς τη Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το κόστος για το απλό εισιτήριο από τη Θεσσαλονίκη προς τη Σόφια ανέρχεται στα 16,80 ευρώ, ενώ το εισιτήριο μετ΄ επιστροφής ανέρχεται στα 33,60 ευρώ.

Σε κάθε δρομολόγιο θα προσφέρονται 12 εισιτήρια μετ΄ επιστροφής με αντίτιμο 25 ευρώ, με την προϋπόθεση ότι θα κλείνονται 15 ημέρες πριν την εκτέλεση του δρομολογίου.

Για τις μετακινήσεις προς το Βελιγράδι θα ισχύουν εκπτώσεις 20% στις τιμές των εισιτηρίων μετ επιστροφής, μέχρι και το τέλος του 2014.

Επίσης, από τις 10 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου θα ισχύει ειδική προσφορά και η έκπτωση θα φτάνει στο 30% για τα εισιτήρια με επιστροφή. Έτσι, η τιμή των εισιτηρίων στη διαδρομή Θεσσαλονίκη - Σκόπια θα είναι 12,20 ευρώ η απλή μετάβαση και 19,5 ευρώ το εισιτήριο μετ΄ επιστροφής.

Από τη Θεσσαλονίκη προς το Βελιγράδι το εισιτήριο θα κοστίζει 33,80 ευρώ, η απλή μετάβαση, ενώ μετ΄ επιστροφής το κόστος του εισιτηρίου θα ανέρχεται στα 54,10 ευρώ.

Επιπλέον, στους επιβάτες που ταξιδεύουν σιδηροδρομικά με προορισμό το Βελιγράδι και αντίστροφα, θα παρέχονται -εφόσον το επιθυμούν- υπηρεσίες κατάκλισης. Επίσης, στη διάρκεια της θερινής περιόδου, στη σύνθεση του τρένου θα προστεθεί και βαγόνι μεταφοράς των οχημάτων των επιβατών του τρένου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.