Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Η επιλόχειος κατάθλιψη όπλισε το χέρι της...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εξιτήριο για τη Βρετανίδα που έγινε παιδοκτόνος - Δείτε τις φωτογραφίες.

Τον Μάιο του 2012 η Felicia Boots, πάσχοντας από επιλόχειο κατάθλιψη, έπνιξε τα δύο παιδιά της: τον 10 εβδομάδων γιο της Mason και τη 14 μηνών κόρη της Lily, μόλις λίγες ημέρες αφότου η οικογένεια είχε μετακομίσει στο νέο πολυτελές της σπίτι στο Wandsworth, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

Η ασθενής τότε Felicia ήταν πεπεισμένη πως η Πρόνοια επρόκειτο να πάρει τα παιδιά της και να τα απομακρύνει από εκείνη.

Το δικαστήριο είχε τότε αποφασίσει να μην τη στείλει φυλακή αλλά σε ψυχιατρική κλινική, μέχρι οι γιατροί να κρίνουν πως μπορεί να επιστρέψει και πάλι στον κόσμο. Ο δικαστής είχε πει πως η ποινή φυλάκισης θα ήταν «εντελώς ακατάλληλη».

Σήμερα, σχεδόν δύο χρόνια μετά την τραγωδία, η 36χρονη εθεάθη στη γειτονιά όπου έμενε και όταν σκότωσε τα παιδιά της, με τον σύζυγό της Jeff στο πλευρό της, προς έκπληξη των γειτόνων της.

«Νομίζαμε πως δεν θα γύριζε ποτέ λόγω των αναμνήσεων που πρέπει να είναι φρικτές, αλλά χαιρόμαστε που φαίνεται να ανακάμπτει», τόνισε εξ αυτών, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Τη νύχτα της τραγωδίας, ο Jeff επέστρεψε από τη δουλειά και βρήκε το σπίτι σκοτεινό και τη γυναίκα του στα σκαλοπάτια. Έτρεξε πάνω και βρήκε τα παιδιά του, πνιγμένα, στο δάπεδο της ντουλάπας.

«Ο γιος μου! Η κόρη μου! Πάνε, βοηθήστε με! Βοηθήστε με!», είχε ακουστεί να θρηνεί.

Η γυναίκα του διαγνώστηκε με επιλόχειο κατάθλιψη μετά τη γέννηση και των δύο παιδιών τους. Λάμβανε αντικαταθλιπτικά και φαινόταν να βελτιώνεται η κατάστασή της.

Ο άνδρας της δεν γνώριζε πως είχε σταματήσει να παίρνει τη φαρμακευτική αγωγή που έπρεπε επειδή παρά τις διαβεβαιώσεις των γιατρών φοβόταν για τις παρενέργειες των φαρμάκων, καθώς ακόμα θήλαζε.

Δείτε τις φωτογραφίες











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.