Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Η Chantelle Harlow το μοντέλο με τη λεύκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κατάφερε να να μετατρέψει το «ελάττωμά» της σε προτέρημα.

Ονομάζεται Chantelle Harlow, είναι 19 ετών και εργάζεται σαν μοντέλο παρά το δερματολογικό πρόβλημα από το οποίο πάσχει.

Η Chantelle έχει λεύκη, που είναι μια πάθηση κατά την οποία ορισμένες περιοχές του δέρματος χάνουν την μελανίνη, την χρωστική ουσία που μας προστατεύει από τις ηλιακές ακτίνες, και γίνονται λευκές.

Το μειονέκτημά της αυτό σε σχέση με τις επαγγελματίες στον χώρο της, δεν την απέτρεψε από το να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Η κοπέλα που έχει καταγωγή από τον Καναδά, μετακόμισε στην Αμερική όπου και εργάστηκε για γνωστούς οίκους μόδας που την έκαναν γνωστή και στην Ευρώπη.

«Υπάρχουν άτομα με λευκό και άλλα με μαύρο δέρμα. Εγώ τα έχω και τα δύο» λέει η ίδια σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, αστειευόμενη.

Η 19χρονη δεν είναι η μοναδική που κατάφερε να μετατρέψει το «ελάττωμά» της σε προτέρημα, κάτι που έχουν καταφέρει και οι: Vanessa Paradis, Laetitia Casta, Charlotte Gainsbourg και από τους άνδρες ο γοητευτικός Adrien Brody, ενώ από λεύκη έπασχε και ο σταρ της ποπ, Michael Jackson.
























Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.