Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Γυρίζει την Αμερική για να συναντήσει όλους τους Facebook φίλους του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από το διαδίκτυο στην πραγματική ζωή.

Με εκείνες τις ξεχασμένες γνωριμίες από το λύκειο και εκείνο το συνάδελφο που ξέρει κανείς μόνο το όνομά του, οι λίστες με τους «φίλους» μας στο Facebook μεγαλώνουν και μεγαλώνουν. Οι περισσότεροι απλά θα έσβηναν κάποιους από τους «φίλους» αυτούς, με τους οποίους δεν υπάρχει στην πραγματικότητα καμία επαφή. Ο Mikel McLaughlin όμως είχε μια διαφορετική ιδέα: αποφάσισε να τους κάνει πραγματικούς φίλους του, στην πραγματική και όχι στη διαδικτυακή ζωή του.

Έτσι ξεκίνησε η «αποστολή» του να συναντήσει τους 377 Facebook φίλους του.

«Πρόσεξα πως οι άνθρωποι κάνουν ξεκαθάρισμα στη λίστα των ‘φίλων’ τους στο Facebook, αναρωτήθηκα να υπάρχει κάποια εναλλακτική. Ίσως, σκέφτηκα, αντί να διαγράψω φίλους με τους οποίους δεν έχω πρόσφατα μιλήσει, να τους μιλήσω!», λέει ο Mikel.

Ο McLaughlin άρχισε το ταξίδι του την Πρωταπριλιά, σύμφωνα με τη Huffington Post, αρχίζοντας από τη Μινεσότα όπου συναντήθηκε με τον «J», με τον οποίο ήταν φίλοι στο Facebook για χρόνια χωρίς να έχει ιδέα ποιος ήταν ή πώς έγιναν φίλοι!

Πλέον έχει διανύσει το ένα τρίτο του ταξιδιού του ενώ ένας στους τέσσερις φίλους του στο Facebook ήταν και φίλος του στην πραγματική ζωή πριν το ταξίδι του.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.