Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

Στο πλευρό άπορων μαθητών Eurobank και «Αποστολή»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προσφέρουν 20.000 δέματα αγάπης.

Την απόφαση της Eurobank να στηρίξει το φιλανθρωπικό έργο της «Αποστολής» παρουσίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου της τράπεζας, Χρήστος Μεγάλου, στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, σε συνάντηση που είχαν στο γραφείο του στην Αρχιεπισκοπή.

Ο κ. Μεγάλου επεσήμανε στον Μακαριώτατο ότι η Eurobank θα στηρίξει το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της «Αποστολής». Συγκεκριμένα, η τράπεζα θα καλύψει το κόστος για 20.000 δέματα αγάπης με τρόφιμα που θα διανεμηθούν μέσω του προγράμματος «Η Αποστολή στηρίζει τους μαθητές» στη διάρκεια του 2014. Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος, που γίνεται σε συνεργασία και με το υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, είναι η στήριξη των οικογενειών των μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν προβλήματα σίτισης με τρόπο ώστε να εξασφαλιστεί η ανωνυμία τους, η αξιοπρέπεια τους και βέβαια η μη διατάραξη των σχέσεων που έχουν αναπτύξει στο σχολικό περιβάλλον.

Ο κ. Μεγάλου χαρακτήρισε σημαντικό τον καθημερινό αγώνα της «Αποστολής» και πρόσθεσε ότι «η προσοχή της Eurobank είναι πάντα στραμμένη στην ελληνική κοινωνία και οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε στηρίζουν κρίσιμους τομείς. Η συνεργασία μας με την “Αποστολή”, διευρύνει την κοινωνική μας δράση στην ευαίσθητη ομάδα των παιδιών, συμβάλλοντας στην στήριξη των οικογενειών τους που βρίσκονται σε ανάγκη».

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ευχαρίστησε την Eurobank για την συμβολή της στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας και επεσήμανε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο φιλανθρωπικό της έργο καθώς καθημερινά όλο και περισσότεροι πολίτες αναζητούν τη βοήθεια της.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.