Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΕΣΑμεΑ: Καμιά σκέψη για διαθεσιμότητα στο ευαίσθητο περιβάλλον των ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ - ΚΑΦΚΑ!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 09.04.2014

Η ΕΣΑμεΑ διαμηνύει στους υπουργούς Κ. Μητσοτάκη και Ά. Γεωργιάδη ότι δεν θα δεχθεί να ισχύσει η διαθεσιμότητα στον ευαίσθητο χώρο των ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ και των ΚΑΦΚΑ, που αποτελούν μονάδες κοινωνικής φροντίδας και παρέχουν υπηρεσίες αποκατάστασης και υποστηρικτικές υπηρεσίες σε άτομα με αναπηρία.

Η διαθεσιμότητα των οδηγών αυτών των μονάδων, που συζητείται, θα οδηγήσει στην αδυναμία της μεταφοράς των πολιτών με αναπηρία από το περιβάλλον που διαβιούν στα ΚΕΚΥΚΑμεΑ ή στα ΚΑΦΚΑ, επομένως και στη στέρηση παροχής υπηρεσιών για την ενίσχυση των λειτουργικών ικανοτήτων και της επανένταξής τους στο κοινωνικό περιβάλλον.

Τα ΚΕΚΥΚΑμεΑ, τα ΚΑΦΚΑ και οποιαδήποτε Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας επιβάλλεται να μην κλείσει ούτε για μία ημέρα και να μπορούν να παρέχουν οι υπάλληλοί τους, χωρίς κανένα πρόβλημα και με συνέπεια, τις υποστηρικτικές υπηρεσίες τους στους πολίτες με αναπηρία.

Η Ε.Σ.ΑμεΑ. και οι φορείς του αναπηρικού κινήματος σε όλη τη χώρα είναι σε εγρήγορση για να διαφυλάξουν τη λειτουργία των ΚΕΚΥΚΑμεΑ και των ΚΑΦΚΑ της χώρας!

Η επιστολή επισυνάπτεται.


Μεταβιβάσιμα αρχεία:
Δ/Τ σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 98 KB)
Επιστολή σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 132 KB).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.