Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Αθωώθηκε 25 χρόνια μετά για έναν φόνο που δεν έκανε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ήταν στη Φλόριντα ενώ ο φόνος έγινε στο Μπρούκλιν!
Αθώος και με τη βούλα, όπως ο ίδιος υποστήριζε από την πρώτη στιγμή, είναι ο 51χρονος πλέον Jonathan Fleming που είχε καταδικαστεί για φόνο το 1989, στο πλαίσιο αναθεώρησης αμφισβητούμενων υποθέσεων.

Αθωώθηκε 25 χρόνια μετά για έναν φόνο που δεν έκανε

Ο Fleming βρισκόταν σε διακοπές στο Disney World όταν έγινε ο φόνος και είχε και ντοκουμέντα που επιβεβαίωναν το άλλοθί του, ωστόσο καταδικάστηκε.

«Νιώθω τέλεια», δήλωσε ο ίδιος όταν ο δικαστής ανακοίνωσε την αθώωσή του. «Πάντα είχα πίστη, το ήξερα πως αυτή η μέρα θα ερχόταν».

Έλεγε από την πρώτη στιγμή πως βρισκόταν στη Φλόριντα όταν ο Darryl Rush έπεφτε νεκρός στο Μπρούκλιν το 1989, είχε τα αεροπορικά εισιτήρια, βίντεο και καρτ ποστάλ από το ταξίδι του, αλλά το δικαστήριο είχε κρίνει πως θα μπορούσε να κάνει ένα γρήγορο ταξίδι στη Φλόριντα και να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη.

Παρότι μάρτυρας- κλειδί είχε παραδεχτεί λίγο μετά την καταδίκη του το 1990, πως είχε πει ψέματα, όλες οι προηγούμενες εφέσεις του έπεσαν στο κενό.

Στην αναθεώρηση της υπόθεσης προσκομίστηκαν στο δικαστήριο απόδειξη από το ξενοδοχείο όπου έμενε στη Φλόριντα, πέντε ώρες πριν το φόνο, και επιστολή από την αστυνομία του Ορλάντο που ανέφερε πως οι εργαζόμενοι στο ξενδοχείο τον θυμούνταν.

Οι αποδείξεις αυτές δεν είχαν δοθεί στον συνήγορο του κ. Fleming αρχικά.

«Θα φάω με τη μητέρα μου και την οικογένειά μου και θα ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου», απάντησε ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για τα σχέδια του από εδώ και πέρα...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.