Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Η γυναίκα που υποφέρει από 50 οργασμούς την ημέρα βρήκε την αγάπη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αλλά δεν μπορεί να κάνει σεξ με τον σύντροφό της.

Η ιστορία της 24χρονης Amanda Gryce προκαλεί σε κάποιους χαμόγελα και σε άλλους αναστεναγμούς. Για την ίδια όμως, η διαταραχή από την οποία πάσχει με αποτέλεσμα να έχει ακόμα και πενήντα οργασμούς μέσα σε μία μέρα, ήταν ένα διαρκές βασανιστήριο.

Η νεαρή γυναίκα πάσχει από Σύνδρομο Διαρκούς Ερεθισμού των Γεννητικών Οργάνων (Persistent Genital Arousal Disorder) που, όπως η ίδια λέει, της κατέστρεφε τη ζωή. «Έχω οργασμούς οπουδήποτε και οποτεδήποτε, με σκοτώνει αυτό. Δεν είναι ευχάριστο, όταν είμαι σε δημόσιο χώρο πρέπει να φοράω ένα ψεύτικο χαμόγελο και να κάνω πως όλα είναι καλά», είχε δηλώσει στη Daily Mail.

Η κάποτε απελπισμένη Amanda ζει πλέον διαφορετικά. Βρήκε την αγάπη αλλά και τρόπους να μετριάσει τους οργασμούς της.

«Από πέρσι αναζητώ στοιχεία για τη διαταραχή αυτή, πολλοί γιατροί δεν με αντιμετώπιζαν σοβαρά, αλλά όταν γνώρισα τον Δρ Robert Echenberg ανακάλυψα πως υπάρχουν τρόποι να μειώσω την ένταση των οργασμών, παρότι εξακολουθούν να συμβαίνουν. Παίρνω φάρμακα και κάνω ασκήσεις, διαλογισμό, το να θέσω την κατάσταση μου υπό τον έλεγχό μου αντί να με ελέγχει εκείνη είναι ένα όνειρο ου γίνεται πραγματικότητα», τονίζει.

Υπό τις οδηγίες του γιατρού η Amanda είναι αναγκασμένη να απέχει από το σεξ παρότι έχει δίπλα της τον σύντροφό της Stuart Triplett. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από επτά μήνες μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών και είναι πολύ αγαπημένο- χωρίς όμως σωματική επαφή.

«Ήταν δύσκολο στην αρχή να εξηγήσω τη διαταραχή μου στον Stuart, δεν ήμουν σίγουρη πότε θα ήταν η κατάλληλη στιγμή ή πώς θα αντιδρούσε. Αλλά με στηρίζει πολύ, με καταλαβαίνει», εξηγεί η Amanda.

Gryce και Triplett σχεδιάζουν τώρα να μετακομίσουν μαζί.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», λέει ο Stuart, «αρχικά δεν ήξερα πώς να την προσεγγίσω. Η αποχή από το σεξ είναι δύσκολη αλλά όταν συνειδητοποίησα πως είναι σημαντικό για την υγεία της μπορώ κι εγώ να απέχω. Θα συνεχίσω να κάνω ό,τι χρειάζεται για να τη στηρίξω».

«Ο τελευταίος χρόνος ήταν ένα θαύμα», καταλήγει η Gryce, «γνώρισα τον Stuart και τον Δρ Echenberg, νιώθω επιτέλους πως θα έχω μια πιο φυσιολογική ζωή και τελικά μια καλή ερωτική ζωή».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.