Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Συνεχίζει σήμερα την κατάθεσή του ο Πιστόριους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δακρυσμένος ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της Ρίβα.

Για δεύτερη μέρα σήμερα ο παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους αναμένεται να πάρει το λόγο στο δικαστήριο της Πραιτόρια όπου δικάζεται για το φόνο της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως σκότωσε τη Ρίβα κατά λάθος, επειδή την πέρασε για διαρρήκτη.
Εάν κριθεί ένοχος, μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος και με ποινή ισοβίων.

Έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η κατάθεσή του χθες και ο παραολυμπιονίκης ζήτησε με δάκρυα στα μάτια συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

Συνεχίζει σήμερα την κατάθεσή του ο Πιστόριους

Μιλώντας για πρώτη φορά δημοσίως μετά την τραγωδία, ο Πιστόριους εξήγησε στο δικαστήριο της Πρετόριας ότι τελεί υπό φαρμακευτική αγωγή, ότι έχει χάσει βάρος και έκτοτε υποφέρει από «φοβερούς εφιάλτες».

«Θέλω με την ευκαιρία αυτή να ζητήσω συγνώμη από τον κύριο και την κυρία Στέενκαμπ. Δεν υπάρχει λεπτό από τότε που συνέβη η τραγωδία αυτή που η σκέψη μου να μην είναι στην οικογένειά σας. Ξυπνώ κάθε μέρα και είστε οι πρώτοι άνθρωποι που σκέπτομαι. Δεν μπορώ να φανταστώ τον πόνο και το κενό που προκάλεσα σε εσάς και την οικογένειά σας», δήλωσε ο Πιστόριους.

«Προσπαθούσα μόνο να προστατεύσω τη Ρίβα. Θέλω ο κόσμος να ξέρει ότι όταν πήγε να κοιμηθεί εκείνη τη νύχτα ένιωθε ότι την αγαπούσα».

«Φοβάμαι να κοιμηθώ. Έχω τρομερούς εφιάλτες που έχουν σχέση με όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ. Ξυπνώ και μυρίζω αίμα. Ξυπνώ και είμαι τρομοκρατημένος».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.