Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ο Σεΐχης του Ντουμπάι ψάχνει 60 γυναίκες για να τον συνοδεύουν στα ταξίδια του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όσες πάρουν την δουλειά θα κερδίζουν 100 ευρώ την ημέρα και θα βοηθούν την οικογένειά του στα ψώνια.

Όσες κυρίες έχετε το styl στο DNA σας τότε στείλτε το βιογραφικό σας στον Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ.Ο σεΐχης του Ντουμπάι ψάχνει 60 γυναίκες που θα ταξιδεύουν μαζί με την βασιλική οικογένεια και θα μπορούν να κάνουν ψώνια πολυτελείας.

Ο Σεΐχης του Ντουμπάι ψάχνει 60 γυναίκες για να τον συνοδεύουν στα ταξίδια του

Ο Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ -ηγέτης του Ντουμπάι, αντιπρόεδρος και πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων- δεν ζητά πολλά στην «αγγελία» του. Οι υποψήφιες πρέπει να είναι νέες, ελκυστικές, με στυλ, ηλικίας 18-28 ετών, να μιλούν αγγλικά -τα γαλλικά και τα αραβικά επίσης θα εκτιμηθούν- και κυρίως, να έχουν ιδιαίτερες ικανότητες στα ψώνια.

Όσες πάρουν τη δουλειά θα κερδίζουν 100 ευρώ την ημέρα, αλλά πάνω από όλα θα συνοδεύσουν τον σεΐχη στην ευρωπαϊκή περιοδεία του τον επόμενο μήνα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρευρεθούν σε δείπνα κορυφής και άλλες εκδηλώσεις, θα μένουν σε πολυτελή ξενοδοχεία και θα ταξιδεύουν αποκλειστικά με το ιδιωτικό τζετ του. Θα περάσουν από τη Μαδρίτη, το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Στοκχόλμη, την Ιμπιζα, το Μιλάνο και τη Βενετία, ενώ η δουλειά τους θα είναι σε αυτά τα ταξίδια να βοηθούν τις συζύγους και τις κόρες του σεΐχη στα ψώνια τους.

Προτεραιότητα έχουν οι Ιταλίδες, καθώς ο σεΐχης εκτιμά το καλό τους γούστο. Ήδη, σύμφωνα με τον Guardian, πάνω από 100 γυναίκες έχουν περάσει από τη διαδικασία αξιολόγησης, που γίνεται από ένα πάνελ που περιλαμβάνει σύμβουλο εικόνας, προσωπική βοηθό αγορών και δικηγόρο, καθώς όσες επιλεγούν θα υπογράψουν συμβόλαιο με το σεΐχη.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.