Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Το καταφύγιο αδέσποτων Ραφήνας χρειάζεται βοήθεια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποια είναι η κατάσταση και τι ζητούν οι εθελοντές.
Τα αδέσποτα χρειάζονται τη στήριξή σας. Στη Ραφήνα, υπάρχει ένα καταφύγιο αδέσποτων που λειτουργεί τα τελευταία 15 χρόνια.

Όπως λέει στο newsbeast.gr εθελοντής στο καταφύγιο, οι ανάγκες για τα περίπου 200 σκυλιά που φιλοξενούνται σε αυτό, αυξάνονται διαρκώς.

Στο συγκεκριμένο καταφύγιο, εργάζεται μόνο ένας υπάλληλος ενώ βοηθούν και πάρα πολλοί εθελοντές με αποτέλεσμα τα προβλήματα να είναι αρκετά. Ας δούμε όμως τι χρειάζονται.

«Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε τα σκυλιά»
Τις τροφές τις παρέχει ο δήμος και οι εθελοντές. «Όποιος μπορεί, έρχεται και αφήνει ό,τι έχει», λέει ο συγκεκριμένος εθελοντής και επισημαίνει το πρόβλημα που υπάρχει στο καταφύγιο. «Προσπαθούμε να εμβολιάσουμε τα σκυλιά.

Χρειαζόμαστε εμβόλια για να τα βοηθήσουμε. Τα σκυλιά είναι γεμάτα ψύλλους και τσιμπούρια καθώς το έδαφος του καταφυγίου είναι από χώμα. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να το καταφέρουμε μόνοι μας», σημειώνει.

Οι άνθρωποι που «τρέχουν» το καταφύγιο Ραφήνας δε ζητούν χρήματα. Θέλουν όμως την βοήθεια των πολιτών στην κινητοποίηση για τα περίπου 200 σκυλιά. «Άλλωστε, μόνο με την ενημέρωση θα πετύχουμε πράγματα», καταλήγουν οι εθελοντές.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.