Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Άφησε τον σκύλο του να πεθάνει από την πείνα!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης στη Βρετανία - Απίστευτες φωτογραφίες.

Σε ευθανασία αναγκάστηκε να υποβάλει τη 15χρονη Fly ο κτηνίατρος στο Bolton της Βρετανίας. Το άτυχο σκυλί είχε υποστεί απίστευτη κακοποίηση από τον ιδιοκτήτη του, τον 33χρονο David Lowe, ο οποίος την είχε αφήσει ουσιαστικά να πεθάνει από την πείνα.

Ο κτηνίατρος είπε πως ήταν η χειρότερη περίπτωση σκύλου που λιμοκτονούσε που είχε δει ποτέ καθώς η Fly είχε φτάσει να ζυγίζει 8,1 κιλά., σοκάροντας τους γιατρούς με την κατάστασή της.

Ο Lowe δικάστηκε στα τέλη Φεβρουαρίου ερήμην, καθώς δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Σύμφωνα με τη Daily Mail καταδικάστηκε για κακοποίηση ζώου ενώ η ποινή του θα ανακοινωθεί σύντομα.

Το σκυλί εντοπίστηκε στο σπίτι του 33χρονου τον Οκτώβριο. Είχε ένα απόστημα στο στόμα, τεράστια νύχια, κατεστραμμένα δόντια και πληγή κάτω από το ένα του μάτι.

Από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως είχε επίσης όγκο και έπασχε από διαβήτη.

Ο Lowe πήρε 20 λίρες για να πάει το σκυλί στον κτηνίατρο αλλά δεν το έκανε επειδή φοβήθηκε αυτό που τελικά έγινε, την ευθανασία.

Ωστόσο η Fly θα μπορούσε να είχε σωθεί αν είχε ζητηθεί νωρίτερα βοήθεια για εκείνη, ωστόσο ήταν τόσο αποστεωμένη και σε τόσο κακή κατάσταση που το μόνο που έμενε, σύμφωνα με τη Daily Mail, ήταν η ευθανασία.

Ο κτηνίατρος που έβαλε τέλος στη ζωή της είπε πως ήταν το πιο αποστεωμένο σκυλί που είχε δει ποτέ- είτε ζωντανό είτε νεκρό- στην 30χρονη καριέρα του.

Ο συνήγορος του Lowe υποστήριξε πως ο 33χρονος είχε μείνει άστεγος για 4 χρόνια και πως η πρώην σύντροφός φρόντιζε το σκυλί πριν του το επιστρέψει, πέρσι. Χαρακτήρισε τον νεαρό «πολύ ευάλωτο» επειδή έπασχε από μετατραυματικό στρες, ύστερα από μία έκρηξη.

Το δικαστήριο αποφάσισε η ποινή να ανακοινωθεί στις 6 Απριλίου προκειμένου έως τότε να ολοκληρωθεί η έκθεση σχετικά με την κατάσταση του Lowe…

Δείτε τις φωτογραφίες











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.