Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Πολυήμερες εκδρομές και για τους μαθητές των δημοτικών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επιτρέπονται στα πλαίσια εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Οι μαθητές της Ε και Στ δημοτικού έχουν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν εκδρομές και εκπαιδευτικές επισκέψεις διάρκειας έως 2 εργάσιμων ημερών ή και 4 εάν συμπεριληφθούν έως 2 αργίες, οποτεδήποτε μέσα στο σχολικό έτος -εξαιρουμένων των περιόδων ενδοσχολικών και πανελλαδικών εξετάσεων-, στο πλαίσιο εγκεκριμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων (προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, αγωγής υγείας, πολιτιστικών θεμάτων και αγωγής σταδιοδρομίας ή λοιπών καινοτόμων δράσεων και προγραμμάτων) σε Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Οι εν λόγω εκδρομές δεν αφορούν όλους τους μαθητές των δημοτικών αλλά τη συγκεκριμένη ομάδα μαθητών - εκπαιδευτικών οι οποίοι υλοποιούν τα προαναφερόμενα προγράμματα.

Όπως προειπώθηκε οι εκπαιδευτικές επισκέψεις εντάσσονται στο πλαίσιο των καινοτόμων προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων.

Τα πιο πάνω ισχύουν εκτός από τους μαθητές της δευτεροβάθμιας και για τους μαθητές της Ε και Στ δημοτικών μετά την τροποποιητική απόφαση του υπουργού Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.