Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Περίμενε τρίδυμα, γέννησε... τετράδυμα!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι πιθανότητες ήταν μία στις 729.000- Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο.

Μια έκπληξη περίμενε την 42χρονη Kimberly Fugate από το Μισισίπι ενώ βρισκόταν στο χειρουργείο φέρνοντας στον κόσμο τα τρίδυμα που- όπως νόμιζε- περίμενε. «Βλέπω κι άλλα πόδια!» της είπε ο μαιευτήρας αφότου είχε ήδη γεννήσει τα τρία κοριτσάκια της και η τέταρτη κόρη της ήρθε να φέρει ακόμα μεγαλύτερη χαρά στην οικογένειά της.

Τα κοριτσάκια, πανομοιότυπα τετράδυμα, γεννήθηκαν στις 8 Φεβρουαρίου πρόωρα κατά σχεδόν 13 εβδομάδες και νοσηλεύονται στη μονάδα εντατικής φροντίδας νεογνών.

Το τέταρτο κοριτσάκι φαίνεται πως παρέμεινε «κρυμμένο» σε όλους τους υπερήχους που έκανε η Fugate κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Ο Δρ James Bofill ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο πως οι πιθανότητες να γεννηθούν τετράδυμα με φυσιολογική σύλληψη είναι μία στις 729.000. Στην περίπτωση της 42χρονης όμως είναι ακόμα μικρότερες καθώς τα έμβρυα προήλθαν όλα από το ίδιο ωάριο.

Τα κορίτσια ονομάστηκαν Kenleigh, Kristen, Kayleigh και Kelsey και στο σπίτι τα περιμένει με ανυπομονησία η 10χρονη αδελφή τους.

Το ζευγάρι δεν σκοπεύει- αναμενόμενο- να κάνει άλλα παιδιά. «Κλείσαμε», είπε η 42χρονη πολύτεκνη πλέον μητέρα.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.