Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Σάλος από τις γυμνές φωτογραφίες μαθήτριας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αναστάτωση επικρατεί σε Λύκειο του Ηρακλείου μετά την είδηση ότι γυμνές φωτογραφίες μαθήτριας, έχουν κάνει το γύρο του σχολείου, προκαλώντας ακόμη και την παρέμβαση του δικηγόρου της οικογένειας για να σταματήσει η κοινοποίησή τους.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η μαθήτρια έστειλε μέσω κινητού τηλεφώνου τις επίμαχες φωτογραφίες στο αγόρι με το οποίο διατηρούσε σχέση, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τις διαδώσει σε όλο το σχολείο ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν έχουν δημοσιευτεί και στο facebook.

H μαθήτρια από το Ηράκλειο, σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανόν έπεσε «θύμα» αντιζηλίας, αφού οι φωτογραφίες έγιναν αντιληπτές από άλλη συμμαθήτριά της, που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε παρέα μαζί με το αγόρι που έλαβε το SMS.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια της ανήλικης κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ίδια η μαθήτρια με ανάρτηση στο facebook, προειδοποιώντας για τις νομικές συνέπειες που θα υποστεί όποιος προσπαθήσει να αναδημοσιεύσει ή να διακινήσει τις φωτογραφίες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.