Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Πατριός αποπλάνησε την κόρη του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποινή κάθειρξης 13 ετών, με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, επιβλήθηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, στον 52χρονο άνδρα που κάθισε στο "σκαμνί" κατηγορούμενος ότι αποπλάνησε τη 12χρονη κόρη της συζύγου του.

Το δικαστήριο τον έκρινε ομόφωνα ένοχο και του επέβαλε την ποινή των 13 ετών, αν και ο εισαγγελέας έδρας είχε προτείνει 12 έτη, αλλά με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη. Στον άνδρα δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Το δικαστήριο, που διεκόπη χθες, καθώς δεν εμφανίστηκαν ούτε μάρτυρες ούτε όμως ο κατηγορούμενος που προσκόμισε δια του συνηγόρου του ιατρική βεβαίωση για οξεία οσφυαλγία, συνεχίστηκε σήμερα μετά τη διαταγή εκ μέρους της έδρας για τη βίαιη προσαγωγή των μαρτύρων - του θύματος, της μητέρας, του πατέρα - αλλά και του κατηγορούμενου.

Η κοπέλα, σήμερα 22 ετών, επανέλαβε ενώπιον του δικαστηρίου, τι ακριβώς είχε συμβεί, με τα λεγόμενά της να συμπίπτουν με όσα είχαν καταγγελθεί εξαρχής στην Ασφάλεια σε σχέση με την αποπλάνησή της

Η μητέρα της κοπέλας κατέθεσε ότι η ίδια δεν είδε και δεν είχε αντιληφθεί κάτι, ωστόσο τόνισε ότι "το παιδί μου δεν είναι μυθομανής".

Όσο για τον 52χρονο, πατριό του κοριτσιού, στην απολογία του αρνήθηκε ότι είχε πειράξει το παιδί, παραδέχτηκε ωστόσο ότι το χτυπούσε.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.