Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Άγιαξ και η «μεταγραφή ανθρωπιάς» σε μικρό ΑμεΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την μετεγγραφή της χρονιάς πραγματοποίησε ο Άγιαξ που πραγματοποίησε το όνειρο ενός μικρού της φίλου. Οι πρωταθλητές Ολλανδίας σε συνεργασία με το ίδρυμα Opkikker έδωσε μια αξέχαστη ημέρα στον Τζέι Τζέι Βίλεμς, που πάσχει από το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου, που υπέγραψε εικονικά συμβόλαιο συνεργασίας.



Στο βίντεο που του ετοίμασαν, το αγοράκι επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις του Άγιαξ, υπογράφει με την ομάδα, παραδίδει συνέντευξη τύπου και συμμετέχει στην προπόνηση της ομάδας για ένα ματς με την Μπρέντα φορώντας τη φανέλα με το 9.

Ο Φρανκ ντε Μπουρ στην συνένετυξη Τύπου παρουσιάζει το νέο αστέρι του Άγιαξ: "Θα ήθελα να σας παρουσιάσω έναν νέο παίκτη. ο Jay-Jay είναι επιθετικός και κατά τη διάρκεια της προπόνησης του, μας τράβηξε την προσοχή. Με αυτές τις ικανότητες θεωρούμε ότι αναμφισβήτητα μπορεί να παίξει με τον Άγιαξ".

Με το Fox News μπορούμε να ρίχνουμε συχνά ματιές στα αστέρια του μέλλοντος. Κοιτάξτε αυτόν τον τύπο από τον Άγιαξ. Ο Jay-Jay είναι ένας γρήγορος, έξυπνος, κατεργάρης παίκτης. Ξέρει πολλά από ποδόσφαιρο μπορείτε να το δείτε στον τρόπο που κινείται. Να προσέχετε αυτόν τον μικρό, ένας ήρωας γεννιέται στον Άγιαξ. Ο Jay- Jay Willems"





Πηγή: http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.