Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Άντρας εγκλωβίζεται από τον πρωκτό στη βάση του χαρτιού υγείας!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η παρέμβαση της Πυροσβεστικής, τα πώς και τα γιατί της περίεργης ιστορίας...

Αν αυτό δεν είναι ντροπιαστικό, τότε τι είναι;

Βρετανός λοιπόν τηλεφώνησε πρόσφατα στην πυροσβεστική υπηρεσία για να τον απεγκλωβίσει όχι από ασανσέρ, όχι από πλημμυρισμένο υπόγειο, αλλά από την τουαλέτα του σπιτιού του, αφού η βάση του ρολού υγείας είχε καρφωθεί στον πισινό του.

Ο άτυχος άντρας, από το Newport της Νότιας Ουαλίας, δεν μπορούσε φυσικά να κουνηθεί, ευτυχώς λοιπόν που είχε το κινητό του τηλέφωνο δίπλα.

Πυροσβέστης κατέφθασε στο σημείο για να απελευθερώσει τον άντρα από τα ομολογουμένως περίεργα αυτά δεσμά, την ίδια ώρα που του δόθηκαν και οι πρώτες βοήθειες στα τραύματά του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα με τον πυροσβέστη να παρέχει στον άντρα χρήσιμες συμβουλές για να εξασφαλίσει το γεγονός ότι δεν θα βρεθεί και πάλι σε παρόμοια άβολη θέση, παρά το ότι ποιος θα περίμενε ότι θα χρειάζονταν συμβουλές για το πώς δεν θα κολλήσει η βάση του χαρτιού στον πρωκτό σου;



Όσο για τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, περιορίστηκε να δηλώσει για το περιστατικό: «Αντιμετωπίζουμε συχνά τέτοια τρελά πράγματα. Και για να είμαι ειλικρινής, αν βρισκόμουν ποτέ σε αντίστοιχη δύσκολη θέση, το τελευταίο που θα ήθελα είναι να έχω ένα ολόκληρο συνεργείο από πυροσβέστες να με βλέπουν!». Οι ειδικοί μίλησαν...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.