Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

«Μαμά θα πεθάνω…»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στην Εντατική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου νοσηλεύεται νεαρός φοιτητής του Πανεπιστημίου, ο οποίος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών και αφού πρώτα είχε τηλεφωνήσει στη μητέρα του λέγοντας «Μαμά θα πεθάνω».

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, η μητέρα του φοιτητή που βρίσκεται στη Μάνη, σοκαρισμένη από το τηλεφώνημα, ειδοποίησε την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, αναφέροντας ότι ο γιος της βρίσκεται σε απελπισία και της δήλωσε ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Από εκείνη τη στιγμή στις αρχές σήμανε συναγερμός και αστυνομικές δυνάμεις ξεκίνησαν να "χτενίζουν" τις περιοχές όπου συνήθιζε να κινείται ο νεαρός, καθώς απουσίαζε από το σπίτι του.

Στις 4 περίπου τα ξημερώματα, εντοπίστηκε να κείτεται ημίγυμνος σε παγκάκι, στο Λιμάνι της πόλης.
Από το σημείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο όπου και παραμένει νοσηλευόμενος εκτός κινδύνου.

Όπως προέκυψε ο νεαρός, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων τα οποία κατείχε νόμιμα αφού σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, έχοντας αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και άλλες φορές στο παρελθόν.

Το τηλεφώνημα της μητέρας του και η άμεση ανταπόκριση της ΕΛ.ΑΣ ήταν σωτήρια για τον φοιτητή, ο οποίος δεν υπέστη σωματική βλάβη αλλά χρειάζεται ειδική φροντίδα για την ψυχική του υγεία.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.