Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

H ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων) συμπληρώνει φέτος 76 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στο παιδί με αναπηρία και την οικογένεια του.

Στο πλαίσιο της στήριξης του έργου της, προγραμματίζει και φέτος διήμερη Χριστουγεννιάτικη Αγορά στο Αττικό Μετρό, στο Σύνταγμα, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013.



Στο Bazaar θα πωλούνται, χριστουγεννιάτικα δώρα, στολίδια, διακοσμητικά είδη, ενδύματα καινούργια και μεταχειρισμένα, παιδικά ρούχα, accessories, μαρμελάδες και γλυκά, κρασιά, βιβλία, καθώς και το γούρι της ΕΛΕΠΑΠ για το 2014.

Παράλληλα, θα διατίθεται και ο λαχνός της ΕΛΕΠΑΠ μόνο με 1 ευρώ, με πρώτο δώρο ένα αυτοκίνητο και πολλά άλλα δώρα για τους νικητές.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά σύνολα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ενώ για τους μικρούς φίλους και όχι μόνο, ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου θα ετοιμάσει Χριστουγεννιάτικα κουλουράκια, ενώ ο εικονογράφος Γιώργος Σγουρός θα δημιουργήσει παιδικά σκίτσα.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΛΕΠΑΠ, στόχος είναι και αυτό το Bazaar να γίνει πόλος έλξης για όσο το δυνατόν περισσότερους διερχόμενους επιβάτες και όχι μόνο, που θα γνωρίσουν το έργο της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων, και θα το στηρίξουν με τις αγορές τους.


Πηγή: http://www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.