Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Το τατουάζ που έγινε... όγκος και αφαιρέθηκε χειρουργικά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ταλαιπωρία για μια 37χρονη που το «χτύπησε» για την κόρη της.

Με ένα σημάδι που θυμίζει σε αδρές γραμμές καρδιά έμεινε η 37χρονη Βρετανίδα Nicola Hickman μετά την απίστευτη ταλαιπωρία που της προκάλεσε η αλλεργική αντίδραση στο κόκκινο μελάνι στο τατουάζ της.

Η μικρή κόκκινη καρδιά που «χτύπησε» στον αστράγαλο συμβολίζοντας την κόρη της άρχισε να γίνεται ανάγλυφη και μετά από λίγο μεγάλωσε τόσο που έγινε όγκος και εμπόδιζε την 47χρονη από το να φορέσει παπούτσια.

Οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως η γυναίκα είχε αλλεργική αντίδραση στο κόκκινο χρώμα του τατουάζ, το οποίο τελικά αφαιρέθηκε χειρουργικά.

«Χρησιμοποιούσα την αλοιφή όπως μου είχαν πει και παρακαλούσα το πρήξιμο να φύγει αλλά τίποτα», αφηγείται στη Daily Mail. «Πίστευα πως ήταν κάποια μυστηριώδης αντίδραση που τελικά θα υποχωρούσε αλλά έφτασε σε ανυπόφορο σημείο, πονούσα με το παραμικρό άγγιγμα».

Η Hickman και ο επί 17 χρόνια σύντροφός της Leslie Mkwah αποφάσισαν να κάνουν τατουάζ ως έκφραση της αγάπης τους για την 7χρονη κόρη τους Chenai.

Ο Mkwah «χτύπησε» το όνομα της μικρής στην πλάτη του ενώ η σύντροφός του τη μικρή κόκκινη καρδιά στον αστράγαλο.

«Πάντα ήθελα ένα τατουάζ και μου άρεσε η ιδέα της καρδιάς. Το έκανα για την κόρη μου γιατί ήξερα πως θα της άρεσε. Δεν πονούσε όταν το έκανα αλλά έξι εβδομάδες μετά άρχισε να πρήζεται και το χρώμα να χάνεται. Πήγα πίσω στον άνθρωπο που μού είχε κάνει το τατουάζ και μου είπε πως θα μπορούσε να ξαναπεράσει το χρώμα αλλά αφού έφευγε το πρήξιμο και να χρησιμοποιώ αντισηπτική αλοιφή. Αλλά και πάλι δεν υποχωρούσε, πονούσε πολύ, δεν μπορούσα να κοιμηθώ».

Τελικά η 37χρονη αποφάσισε να δει γιατρό. Έντεκα μήνες μετά το τατουάζ αφαιρέθηκε- για την ακρίβεια αφαιρέθηκε ο όγκος στον οποίο είχε μεταμορφωθεί.

«Οι δερματολόγοι το είδαν και σοκαρίστηκαν, δεν είχαν ξαναδεί τέτοια αλλεργική αντίδραση. Το φωτογράφισαν για καταγραφή και μελέτη. Ο χειρουργός που το αφαίρεσε προσπάθησε η τομή να έχει σχήμα καρδιάς μιας και αυτό ήθελα στην αρχή. Μου φέρθηκε πολύ καλά», λέει η Hickman.

Δείτε τις φωτογραφίες...












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.