Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ανήλικος βίασε τη μικρότερη αδερφή του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ήθελε να αναπαραστήσει όσα είχε δει σε πορνογραφική ταινία.

Ένα αγόρι μόλις 12 ετών βίασε τη μικρότερη αδερφή του, γιατί ήθελε να «αναπαραστήσει» σκηνές από μια ταινία πορνό που είχε δει στο διαδίκτυο όσο βρισκόταν στο σχολείο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, ο μικρός μαθητής είδε το ακατάλληλο για ανηλίκους βίντεο με ένα συμμαθητή του.

Χτες εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Newport, όπου παραδέχτηκε την ενοχή του, με το δικαστή Thomas Crowther QC να δηλώνει ότι «είναι πολύ στενάχωρο το γεγονός ότι πολλά αγόρια σε αυτήν την ηλικία εκτίθενται σε πορνογραφία που απευθύνεται σε ενήλικες».

«Ωστόσο δεν αντιδρούν όλα τα παιδιά με τον ίδιο τρόπο. Εκείνος προσπάθησε να αναπαραστήσει αυτά που είδε. Είναι καλό να θυμόμαστε όλοι εμείς οι ενήλικες, ότι το διαδίκτυο δεν μπορεί να λειτουργήσει ως “νταντά” και πως αντικατοπτρίζει όλες τις πτυχές μιας ενήλικης ζωής» πρόσθεσε ο ίδιος, σημειώνει το δημοσίευμα.

Οι γονείς των παιδιών ανακάλυψαν ότι ο γιος τους είχε κακοποιήσει την αδερφή του, που τότε ήταν κάτω από 10 χρονών, από ένα συγγενή τους στον οποίο το κορίτσι εκμυστηρεύτηκε αυτό που είχε περάσει.

Ένα άλλο μέλος της οικογένειας ζήτησε το λόγο από το αγόρι, το οποίο παραδέχτηκε ότι «είχε ορμές που δε μπορούσε να ελέγξει, και πως γνώριζε ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος».

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα, η σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού από τον ίδιο της τον αδερφό συνεχιζόταν επί ένα χρόνο.

Το δικαστήριο διέταξε το παιδί να παρακολουθείται από ειδικό κέντρο αποκατάστασης επί τρία χρόνια, ωστόσο θα συνεχίσει να ζει στο πατρικό του, αναφέρει η Daily Mail, ενώ το όνομά του θα περαστεί στη λίστα με τους δράστες σεξουαλικών αδικημάτων για 2,5 χρόνια.

Διενεργείται, τέλος, έρευνα για το πώς κατάφερε το παιδί να έχει πρόσβαση σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου ενώ βρισκόταν στο σχολείο του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.