Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Τζαμπάρ: Η λευχαιμία δεν είναι θανατική ποινή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το μήνυμα που στέλνει ο πρώην σούπερ σταρ του ΝΒΑ στους έλληνες πάσχοντες.

Για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του πριν μερικά χρόνια, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο πρώην σούπερ σταρ του NBA, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ.

«Είχα διαγνωστεί με μία σπάνια μορφή λευχαιμίας το 2008. Είχα υψηλό επίπεδο λευκών αιμοσφαιριών. Το θετικό ήταν ότι η συγκεκριμένη αρρώστια εντοπίστηκε έγκαιρα και μπορούσε να αντιμετωπιστεί με την κατάλληλη θεραπεία».

Ο μεγάλος Καρίμ μίλησε και για τα συναισθήματα που του δημιούργησε η περιπέτεια της υγείας του. «Ήταν μια τραυματική εμπειρία, τρομακτική. Για τους περισσότερους η συγκεκριμένη διάγνωση ισοδυναμεί με θάνατο. Όμως δεν είναι έτσι. Ήρθα σε επαφή με πολλούς ανθρώπους που περνούσαν την ίδια περιπέτεια με εμένα και προσπάθησα να τους δώσω δύναμη για τη συνέχεια».

Όσον αφορά το μήνυμα που στέλνει ο πρώην σούπερ σταρ του NBA στους Έλληνες πάσχοντες από την ίδια ασθένεια.

«Δεν πρόκειται για θανατική ποινή, Τα "εργαλεία" που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ιατρική είναι τόσο σημαντικά που μπορούν να αντιμετωπιστούν και οι πιο σοβαρές ασθένειες. Το μόνο που χρειάζεται είναι πίστη και θετική αντιμετώπιση, αλλά και να επισκέπτεστε συχνά τον γιατρό».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.