Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

«Προχωρούν οι διαδικασίες για τη λειτουργία δημοτικού γηροκομείου τυφλών»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στη Σχολή Τυφλών στη Θεσσαλονίκη μετέβη ο Κεγκέρογλου.

Προχωρούν οι διαδικασίες για τη λειτουργία δημοτικού γηροκομείου τυφλών στη Θεσσαλονίκη με αξιοποίηση κληροδοτήματος, είπε ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος μετέβη το μεσημέρι στη Σχολή Τυφλών.

«Μετά τη μετατροπή της Σχολής Τυφλών σε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου αναπτύχθηκαν πολλές δράσεις για τη στήριξη των ατόμων με προβλήματα όρασης στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ οι σχεδιαζόμενες είναι ακόμη περισσότερες», δήλωσε ο υφυπουργός.

Νωρίτερα, ο κ. Κεγκέρογλου επισκέφτηκε Κοινωνικές Δομές του Δήμου Καλαμαριάς υπογραμμίζοντας πως «προσπάθεια του υπουργείου είναι να αξιοποιήσει όλους τους διαθέσιμους πόρους, όχι μόνο τους οικονομικούς, αλλά και τους ανθρώπινους και τις υποδομές προκειμένου να ενισχύσει την κοινωνική προστασία και να αντιμετωπίσουμε τα αυξημένα προβλήματα της κοινωνίας».

Ακολούθησε επίσκεψη στο Ίδρυμα «Αγ. Παντελεήμονας», εκεί όπου ο υφυπουργός συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης προκειμένου να εξεταστούν τα προβλήματα του νέου περιφερειακού σχήματος και οι δυνατότητες που ανοίγονται.

«Η κυβέρνηση παρά το σφιχτό οικονομικό πλαίσιο έχει θέσει προτεραιότητα την κοινωνική προστασία και δεν υπάρχουν σοβαρές περικοπές», κατέληξε ο κ. Κεγκέρογλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.